Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
este ten domcek keby niekto prikupil 😅
preco nemam nejaky carovny prutik ,co by ma namaloval,spravil vlasy a obliekol za sekundu 🙄 a aj maleho hned 😅 .....nech mozem ist do potravin...a co ,ved keby som uz mala ten prutik,tak si pricarujem hned nakup domov 😅 ...co nakup,hned obed hotovy 😅 🙄
kde ste..si tu vypisujem sama jak pako
halo, ja tu, ale len na skok, lebo o chvilku padam do poradne 😉
arabelin prsten by ti nestacil? 😅 😀 😀 😀
my sme sa prave nazrali 😝 chrenovu omacku, hovadzie masko a knedlu, nasi by mali dojst kazdu chvilu, V akurat odchadza do roboty
ohlasim sa, ked sa vratim 😉
super,tak sa tesim na info z poradne a nove foto 😵
no dufam, ze spravy budu dobre 🙂
halo halo, tak ja hlasim vysledok poradne...tak nasa fazulka je uz taka vacsia fazula 😀 ma 9cm, babatko sa krasne vrtelo, vsetko v poriadku, meral aj sijove prejasnenie aj nosik a vsetko je zatial ok, tak snad down nam nehrozi 😵
najblizsie idem 6.aprila po velkej noci a to bude robit AFP testy
mam aj fotku, tak vecer pridam, teraz su tu este nasi, tak kecame 😎
super pipi 😉 gratulujem 😉
my sme este neboli vonku,ja som jak mechom udreta,spala by som az by som plakala 😖 🙄 ,hlava ma boli jak kona a musim sa vykopat aspon na dvor,nech sa preberem.R je chory a teraz by mi to tak bodlo kebyze mi ho zobere von 😖
dakujeeeem 😵
som zvedava na foto vecer a kedy sa chystas na 3D?
ahojteee
juuuul pipi to je super, tesim sa s tebou 😵 😵 😵
jul ja som na tom detto 😖 neuveritelne ma boli hlava,tlaci ma to k zemi, spala by som ,amla je dnes neposlusna, boli sme vonku necelu hodinku aj to sme isli domov s revom, ale tak hnusne fuka ze ma ece viac rozbolela hlava bleeeee, najradsej by so msa vystreli na na mesiac 😝 😀 😀 😀
boooze, to aj ja dnes, jak keby ma ovalili...ziva sa mi jak konovi pred krcmou 🙄 😲
3D mi spravi v tom aprili s dalsou poradnou 😵
pipi gratulujeme k fazule 😀 😀
aj ja som dnes ako kladivom uderena, aj som si trochu zdriemla ked mala zaspala, ale boli ju stale to brusko , tak sa mi po hodinke a pol budi z revom, tak som si ani nepospala,, lebo kym som zaspala hned som sa aj musela zobudit 😒
pipi mame pre hanulku zatepleny svetrik 😉 , nebude ho nosit teraz na jar ale az na jesen.. 😅 😉
jaa som dnes bola na mestskom urade prihlasit malu na trvaly pobyt a dost som bola vyfucana 😉
haloo, tak my uz hajame 😉 , V v robote este, tak som zase sama 😒
idem tu fotku sem dat 😎
NO wiiiiig......aj ja som tak dopadla,maly reval vonku jak besny a nikto nevedel preco,asi len tak 🙄
ja uz mam decko okupane,navecerane a ulozene,akurat pocujem ako pije mlieko a neviem ci zaspi ci co 😖
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
nasa fazula 😎
pipi jeeeeej 😵
dudus...my uz dedime po tamarke? 😕 😀 😀 😀 😀 😀
julis, mozno aj jemu vadi to pocasie, tlak...a preto plakal 😒 aj hanka dnes isla von s placom a nevedeli sme preco 😖 ale dedo ju zobral a vonku uz vraj bola dobra, tak snad 😉
pipi 😀 😀 😀 , ja som isla dnes po meste a padlo mi to do oka 😉 , ked sme sa vcera rozpravli ze uz vsetko mas tak ma napadlo, ze na jesen urcite nemas 😅 😉
aj moja mala uz haja, a ani vela nepapla, len desat minut..... 😕 , dufam ze sa o hodinu nezobudi 🙄

ja uz mam darceky pre maleho na meniny,tak sa tesim,ale este len objednane 2 supravy adidasove a tu smyklavku mam prenho ,ale schovali sme ju na povalu a mozno este tenisky kupim,lebo zas su mu vsetky boty male 🙄 🙄