Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
pipi chcela som dnes ist s malou von a doniest ti tu svetro- bundu , no ale nikam nejdem, sak mala ma ten soplik tak to nebudem drazdit..
cafte, ale sa nam zjarnieva, co? 😠 😀 😀 😀
inac, mama odisla v utorok, ale nic nestiham, robila som pondelok aj utorok do deviatej, vcera bol den blbec, tak az dnes som sa dostala k PC, uz aby bol koniec tyzdna... 🙄 🙄 🙄
veru...dnes na houby den 😝
fifina mi tu revala a pistala od desiatej 🙄 uz som myslela, ze ju snad dam spat hned...ale potom som zacala prevliekat pradlo a nejako ju to zaujalo...tak pomahala 😀 nosila spinave pradlo do kosa...jak vcielka pracovala 😎
a o dvanastej zalomila jak hnila hruska 😝 😵
jasne dudus...budte v teplucku 😉
ja sa poobede chystal do lidlu, dnes zacala akcia , maju krasne detske pyzamka, ja uz som jej raz v lidli jedno take kupila a je skvele, tak jej este vezmem aj dve ak budu mat v jej velkosti 😉
JA uz som dovarila konecne a maly zas nechce spat 🙄
a dokedy spinkal rano? 😕
okolo 7-mej uz buntosil 🙄
no my sme sa prave vratili z vonku, vykupili sme Lidl 😅 a mame posledne dve pyzamka v hankinej velkosti, ale take su kraaasne 😵 a kupili sme protismykovu podlozku do vane aj s vankusikom, a plus klasika nakup...jogurty, ovocie,pecivo... 😉
julis...a zaspal nakoniec?
mne hanka dnes spala rekordne...ty brdo...od dvanastej do pol tretej 😨 a to som sa uz na nu isla pozriet, ci vobec este zije 😅 sak tak dlho nespala...ani nepamatam 😕
mohla by tak spavat denne...moja naivna predstava 😀 😀 😀
no a moja od obeda nie a nie zaspat, nakoniec zaspala az o piatej a to ju musim teraz zobudit na kupanie 😒
no my uz hajame...papanicu mam na stole, tak ordinejsn moze zacat 😎
pipi....mi hovor....maly zaspal nakoniec okolo pol 3-tej a spal 4 hodiny,som ho 5x budila,aj som ho zobrala na ruky a preniesla do obyvacky...no zalomil v sekunde a spal pri mne na sedacke a ne a ne prebrat ho 😔
a teraz lezi v izbe a pozera rozpravky....
co s nim 😒 dnes pojde spat asi po polnoci 😖
dudus a neskusala si ju aspon na balkone trosku pocicikat v kociku?
uz to ideeeeeeeee 😵
no julis...zase mas pekny vecer pred sebou 😖 nezavidim, ja som rada, ze fifi celkom poslusne chodi hajat kazdy den v rovnakom case 😉
pipi,ved aj mne chodil pekne spat...ja neviem co sa stalo ☹
ja som zase sama 😒 V tento tyzden este nebol doma vecer pred kupanim 🙄 chudatko hanka ho ani nevidela, rano odchadza o pol siedmej a vecer chodi o jedenastej 🙄
mozno z toho nestastneho pocasia 😕 😖
no my sme tu mali dnes tatu,aj nam nakupil,aj peniaze nechal,pohral sa s malym a isiel 😅 🙄
ta kamila je krava 🙄 😅
fasa navsteva 😅
no sa tesim, ked si ju podaju v tej vile 😀 😝
a ten oliver je tiez aky trtko 😝 😅
hehehehehehehe,dobre ju zdrbalPeter 😀
tak jej treba 😝
noooo Oliver je dobry hajlik,dobre ho hra Stanke
ako sa vola Oliver? na Z tusim
Rezak

cawes, to ako ze ide jar? 😕 😕 😅 , no zimne obdobie konci 21 marca alebo 20 tak dufam , ze toto je posledny sneh 😠