icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

dudu
12. mar 2010

T dosiela domov pohojdal malu , okupali sme ju a isiel fuc.... a to som sa tesila ze konecne nebudem vecer sama

pipka
12. mar 2010

jezis julis...toto nie, s touto volam, len ked uz je mi trapne, ze som jej aj tri krat predtym nedvihla mobil 😅
ona stale dokola to iste...mna uz hlava boli a ona stale dokola...tak som povedala, ze sa mi uz vybija baterka 😅 😝

dudu
12. mar 2010

jeeeeeeeeeej odsudene pojdu , konecne

dudu
12. mar 2010

co varite zajtra?

pipka
12. mar 2010

sak serem dudus...mne nechyba, len mi je luto tej malej ☹ chuda stale beha k dveram, ze tata tata tata 😔 a ked je okupkana, len nanho vola, lebo on ju vzdy strazi, kym ja robim mliecko...a tak smutne kukne...ze néééni tata 😔 moja papulka mala ☹ taka je teraz zlata a on ju ani nevidi ☹

pipka
12. mar 2010

dudus, ja kuraciu polievku a parene buchty...ale co budeme jest v nedelu, to ani srnky netusia 😅 😕 😀

pipka
12. mar 2010

asi len nejake rychle rizoto spravim

dudu
12. mar 2010

ja idem urobit zemlovku zajttra ale neviem nejaku desaitovu polievku by som chcela, ale neviem aku

jul
12. mar 2010

pipi,to aj u nas je furt tati tati...neni tati 😒

pipka
12. mar 2010

mam strasnu chut na vyprazany karfiol 😝 s tatarkou

jul
12. mar 2010

😀 😀 😀 jasom citala,ze 10litrovu polievku 😀

jul
12. mar 2010

ja neviem co zajtra spravim 😒

pipka
12. mar 2010

dudus...fazulovu s parkom 😉

dudu
12. mar 2010

tu nemozem ☹

pipka
12. mar 2010

a na kolozvarsku mam strasnu chut...ale nemam mlete masko, to si asi az v tyzdni spravim

pipka
12. mar 2010

jaaaaj 😅 tak kyslu zemiakovu

dudu
12. mar 2010

tu nepoznam 😕

wighy
12. mar 2010

pipi rozumiem ti 😔 ale z druhej strany bud rada ze je praca, moj predtym chodil furt neskoro,kym bolo jajuska malinka skoro ju nevidel terz aje od vianoc viac menej doma lebo neni praca 😔

ja varim zajtra hraskovu polievku s lievankou a maso ece netusim a margot kolac 😀 😀 😀

dudu
12. mar 2010

pipi neni ten svetrik velky? ja som na to tak myslela... vynosi ho vobec fifina?

pipka
12. mar 2010

ved ako omacku kyslu, len ju spravis redsiu 😉
das varit zemiaky nakrajane, osolene, do vody bobkovy list cierne korenie a ked su uvarene, rozhabarkujes v tom kyslu smotanu a podla chuti a potreby kvapku octu, pripadne trosku zasmazky 😉

pipka
12. mar 2010

jasne dudus vynosi...je krasny, na jesen, alebo az na buduci rok, ale urcite vynosi 😉
tam je pisane ze na 3-4 roky, ale ona je velka, tak ona aj skor 😉

dudu
12. mar 2010

jaaaaj , no navrhnemm T ci my prejde, lebo inac ju budem jest este aj v utorok 😅

pipka
12. mar 2010

wigh aky je margot kolac? 😕

ved jasne, beriem to tak, ze aspon budu peniazky...ale aspon jeden den v tyzdni by ju mohol potesit a prist 😒 lebo uz zahlasil, ze aj zajtra aj v nedelu potrebuje ist do roboty 🙄

dudu
12. mar 2010

to som si nevsimla ze 3-4 roky, vysela na vesiaku 2-3 roky 😕 😕 😕

pipka
12. mar 2010

ja aj susene hribiky do nej niekedy davam...a je mnaaaamkova 😉

wighy
12. mar 2010
pipka
12. mar 2010

no to oni maju v tescu krizom krazom...ja vzdy aj na visacke kukam pre istotu, aby som mensie nekupila 😅

pipka
12. mar 2010

mnam wigh, vyskusam 😉

dudus, inak mi uz konecne nabehol ten zvyseny rodicovsky, tak by sme mohli buduci tyzden do tesca vybehnut 😉

dudu
12. mar 2010

jaaaaaaaaj , tak preto sa mi to zdalo velke, vies ja este tie velkosti neovladam, som zatial v zacviku 😅

dudu
12. mar 2010

OK pipimsedi, a do ktoreho do mesta?