Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
jezis julis...toto nie, s touto volam, len ked uz je mi trapne, ze som jej aj tri krat predtym nedvihla mobil 😅
ona stale dokola to iste...mna uz hlava boli a ona stale dokola...tak som povedala, ze sa mi uz vybija baterka 😅 😝
jeeeeeeeeeej odsudene pojdu , konecne
co varite zajtra?
sak serem dudus...mne nechyba, len mi je luto tej malej ☹ chuda stale beha k dveram, ze tata tata tata 😔 a ked je okupkana, len nanho vola, lebo on ju vzdy strazi, kym ja robim mliecko...a tak smutne kukne...ze néééni tata 😔 moja papulka mala ☹ taka je teraz zlata a on ju ani nevidi ☹
dudus, ja kuraciu polievku a parene buchty...ale co budeme jest v nedelu, to ani srnky netusia 😅 😕 😀
asi len nejake rychle rizoto spravim
ja idem urobit zemlovku zajttra ale neviem nejaku desaitovu polievku by som chcela, ale neviem aku
pipi,to aj u nas je furt tati tati...neni tati 😒
mam strasnu chut na vyprazany karfiol 😝 s tatarkou
😀 😀 😀 jasom citala,ze 10litrovu polievku 😀
ja neviem co zajtra spravim 😒
dudus...fazulovu s parkom 😉
tu nemozem ☹
a na kolozvarsku mam strasnu chut...ale nemam mlete masko, to si asi az v tyzdni spravim
jaaaaj 😅 tak kyslu zemiakovu
tu nepoznam 😕
pipi rozumiem ti 😔 ale z druhej strany bud rada ze je praca, moj predtym chodil furt neskoro,kym bolo jajuska malinka skoro ju nevidel terz aje od vianoc viac menej doma lebo neni praca 😔
ja varim zajtra hraskovu polievku s lievankou a maso ece netusim a margot kolac 😀 😀 😀
pipi neni ten svetrik velky? ja som na to tak myslela... vynosi ho vobec fifina?
ved ako omacku kyslu, len ju spravis redsiu 😉
das varit zemiaky nakrajane, osolene, do vody bobkovy list cierne korenie a ked su uvarene, rozhabarkujes v tom kyslu smotanu a podla chuti a potreby kvapku octu, pripadne trosku zasmazky 😉
jasne dudus vynosi...je krasny, na jesen, alebo az na buduci rok, ale urcite vynosi 😉
tam je pisane ze na 3-4 roky, ale ona je velka, tak ona aj skor 😉
jaaaaj , no navrhnemm T ci my prejde, lebo inac ju budem jest este aj v utorok 😅
wigh aky je margot kolac? 😕
ved jasne, beriem to tak, ze aspon budu peniazky...ale aspon jeden den v tyzdni by ju mohol potesit a prist 😒 lebo uz zahlasil, ze aj zajtra aj v nedelu potrebuje ist do roboty 🙄
to som si nevsimla ze 3-4 roky, vysela na vesiaku 2-3 roky 😕 😕 😕
ja aj susene hribiky do nej niekedy davam...a je mnaaaamkova 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=19510 pipi tento a je fantasticky
no to oni maju v tescu krizom krazom...ja vzdy aj na visacke kukam pre istotu, aby som mensie nekupila 😅
mnam wigh, vyskusam 😉
dudus, inak mi uz konecne nabehol ten zvyseny rodicovsky, tak by sme mohli buduci tyzden do tesca vybehnut 😉
jaaaaaaaaj , tak preto sa mi to zdalo velke, vies ja este tie velkosti neovladam, som zatial v zacviku 😅
OK pipimsedi, a do ktoreho do mesta?

T dosiela domov pohojdal malu , okupali sme ju a isiel fuc.... a to som sa tesila ze konecne nebudem vecer sama