Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ja tiez popritom skypujem s nasou babkou...ta objavila modernu techniku a nevie sa odtrhnut 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mne maly furt nespi,jauz to uplne vzdavam,nech si robi co chce,ja uz neviem ako ho uspat 🙄
a keby si mu miesto rozpravky v telke pustila radsej nejaku hudbualebo rozpravku z cd, tie su take monotonne, uspavajuce...ja neviem, ci to kukanie telky pred spanim je dobre... 😒 😅
ja teda malej do detskej telku urcite neplanujem dat...mozno az ked bude pubiska
on nechce spat ci mu ide telka alebo nejde 😒
no uz spi chvalabohu 🙄
tak pusinku na dobru nocku posielame 😵
no mne konecne dorazil V domov 🙄
kukneme este sedmicku a padam na usko 😉
paaaa zajtra 😵
kedy je sedmicka? sak nejak uz dlho ide ten film
ja som este vesla pradlo
dobre ranko...prva dnes? 😕 😎
ja som vcera dokukala sedmicku ale musela som si sluchatka dat...V mi tu zalomil a tak chrapal, ze som nic nepocula 😠 🙄 a aby som nezosilovala telku a nezobudila hanku, tak som si dala sluchatka 😅
nakoniec tu spal az do rana, lebo som ho po konci budila a on ze ano uz idem...ale asi tu zostal, lebo ked som sa v noci zobudila, tak vedla mna nebol 😒
ale aspon hanka rano o siedmej dosla k nemu a nastastie sa s nou hral do deviatej, a ja som sa aspon vyspala 😵
a potom isiel zase do roboty...tak sme zase same ☹
idem dat tu kuraciu polievocku varit 😉 zeleninku nacistit
pipi,to presne aj u nas bolo tak...vecne a sedacke zostal,uz samu nechcelo prejst do spalni,ale ja som sa tesila,lebo R chrapal amne to hrozne vadilo,ja potrebujem mat uplne ticho
ja robim dnes pre maleho mrkvovu polievku s haluskami a masko mu opeciem na prirodno zo zemiakmi...ja chudnem,lebo som teraz zrala jak prasa 2 dni dozadu a uz nemam 58,4kila,ale 59,5 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
sak julis...co ti budem hovorit...aj ja sa lepsie vyspim, ked je V v obyvke 😅 😀 😀 😀 ale pssst 🤐
super bude, ked sa prestahujeme, tak z byvalej braskovej izby bude pracovna a on tam ma postel...tak tam V odlifrujem 😝 😀 😀
my sme si dali tu polievocku..fifi uz haja...a ja dlabem tie parene buchty 😝
idem si kuk my všichni školoupovinní 😵 na joj+
julis...uz si kupila tu smyklavku?
jeeeej to mam rada...skoloupovinni 🙂
vies co,ja som dovarila akurat,decko som uspala horkotazko 🙄 tak si idem jednu zapalit a vylozim si fety a spravim si kavu....dnes je otras pocasie,nejdeme nikam 😠
ahojte
ja tiez rada spi u malej v izbe lebo ona nechraaape hehe neviem ako to budme cele znasat ked sa prestahujeme uff
ha osm dnes sikovna o pol11 som mala komplet navarene a napecene,vyprate,vyvesane a svokra si zobrala malu takuz len lehnim ,vonku je ako hnusneeeeeeeeeeeee som mala ist k segre ale radsej budem hnit na sedacke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ano kupila som smyklavku,ale je na povale zatial,dostane ju az na meniny 🙂
za 3tt ma meniny
mne sa fifi obudila az teraz 😕 🙂 🙂 kraasne hajka v poslednej dobe 😵
a prave mi volal brasko, ze dojde a na chvilku ju vezme von...paradaaaaaaaaaaaaaa 😎
wigh sikulka...aj ja som dnes za sikovnu, vsetko som postihala, kym isla hanka spat, utrela prach, povysavala, vytrela, vydrhla sporak aj trubu znutra, navarila...tak som si nakoniec zdriemla aj ja, ked tak dlho spala 😅 😎
julis a kolko stala v tescu? Ci kde si ju kupovala?
a ked pojde teraz fifi von, tak si asi napustim vanu a idem relaxovat...kedze uz mam vsetko hotovo 😵
jeeej u nas svieti slniecko 😎
ale pred chvilou poletoval sneh 😅 😝 🙄
pipi 33€ stala

ja kukam markizu...aj nekukam 😀