Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
aj my mu prajeme...V sa prave obudil 😅 😀
Ja som to uz vypla. manzel sa mal vratit z piva do pol.,ze ak nie spravim mu zo zivota peklo. no davam mu sancu do 22 a ma sa pochlebe. dozadku nechodi casto ale po 2pivach nevie prestat,jaj mam uz nervy
vevi klud...to robia vsetci 🙄 my s dudus zname sve lidi 😅 😝
tieto šoty maju dobreee 😀 😀 😀
vevi , presne ako pipka pise...., hlavne mu hned rano supni maleho ze nech sa postara..., ked vie pit vie aj maleho pobriadit.., neeee?
jaku ofinku ma jak na debila 😅
skoda,ze nevyhral Kostelny ☹
No mna z toho rozdrapi,bo pre mna je dohoda vazna vec,a ked on to takto odignoruje tak akoby ignoroval mna. a celkovo je to u nas casto naprd,tak len znovu narusi ako taku pohodu.
V sa obudil? 😀
vevi ☹
polniska je jak sud 😀
Mullerovaaaaa aka šupa 😠
vevi presne, rano mu supni maleho a ty si napusti vanu 😎
obudil veru...obudil...a teraz sa tu rehoce tak nahlas, ze mam strach, ze malu obudi 😅 😠
ze "zúžil sa mi v noci šifón" 😀 😀 😀 dobra bola 😀
a tento anjel je kto? 😕
vevi neries to, chlapi si potrebuju niekedy zaprotestovat...., mnne povedala ze pride okolo desiatej a sup dosiel o tretej rano, pomozem si, nie..., a hadat sa s nim nebudem ..., supla som u malu urevanu a bolo.... 😅
Dudu tomo sa uz sam rozhoduje s kym sa bude hrat,ked je oco nedospaty hned je pri mne. no a zajtra ide tomo 1xk babke na cely den sam a my sme mali mat manzelsku pohodu
ma krasny hlas a spieva moju jednu z oblubenych ☹
no dojebana je ta pesnicka jak slak 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , aspon ze refren nechali
ty kokiiiiiiii ze 14 rokov ja na rit padam wooooooooooow
kraasne to bolo, mne sa to pacilo 😵
ten Meky sa vobec nemeni 😠 😎 😎
len okuliare zmenil 😀
Len on to robi stale,povie ze pride,dusuje sa a co splni? hovn... ja uz som nastartovana
vevi tak si tu pohodu nepokaz hadkou, ser na to ze nedodrzal slovo , sak s toho sa nestriela 😕 , asi sa dobre bavi a nechce sa mu domov..., sak si vyraz na damsku jazdu a tiez nedodrz dohodnutu hodinu...
sak to bolo jasne ze superstar
vevi...ja toto riesim od kedy sme spolu...teda uz pomaly neriesim 😅 🙄 aj ked naserie ma to vzdy...uplne ta chapem..ale asi s tym naozaj nic neurobime 😠 🙄
ty koki ak je banaska chuda
babule idem ja spinkat.., nech som trosku fit ked sa nas otrokar zobudi 😅 😀 😀

sa dalo cakat, ale sak ja mu to prajem on je fesak 😀