Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
sak to akoze co komentovali rozmairn v kochliku asi minutu..., sak zatial mohla varit, neee 😉
a to som sa vyspinkala do ruzova 😕 😅 😅
kde to hovorila julis? 😕 to som nevidela...asi som to prespala 😅
my sme vcera s fifi este aj stasaka prespali, az o tretej sa zobudila 😝 😅
no to som zvedava co bude toto za vymysel..
na zaciatku pipi,aj ho tam mala na ukazku,len som slintala 😝
fiiiha,zapeceny kozi syr,vyzera to dobreeeee
a ze velmi dobre vari, a toto bolo coooo? no prepinam 😝
viem si predstavit, mnaaam 😉
boze mne tu zas hucia pod oknami ti dementni studenti 😠 mna tu uz svihne 🙄
boze pipi,vylej na nich kybel vody 😠
idem sa napapat a pojdem sa poprechadzat vom, chcem si pozriet topanocky do clapkanice, lebo tie moje cizmy mi premokalu cez podrazku 😒
pipi, ty už sa konečne presťahuj, ja by som nato nervy nemala
julis...presne ti aj V hovori...ze zacneme ich oblievat ladovou vodou 😠 😝
ninus, keby som bola sama, tak uz tu davno nie som...ale musim sa aj V prisposobit...a co s nim mam robit, ked on nechce 🙄 jak ho mam prinutit 😅
http://www.topreality.sk/chata-vo-vinohradoch-n...
pekna chatka na vikendy?
alebo zacni prasit nejaku zablatenu rohozku,nech to ide na nich 😀
najhorsie, ze my sme na prvom, keby som byvala niekde na osmom alebo vyssie, tak to tak nepocujem...ale takto mi tu hulakaju presne pod oknom 😠
ja uz ich vyhanam denne, uz si tu pripadam ako taka stara jedivita babka stazovatelka 🙄 ale co mam robit...ked mi budia dieta ☹
a to su furt tí istí?
pipi najlepsie ho prrinutis , babom alebo ked bude fifi chciet kreslit a mat svoj stolik.
dudus...hladas chalupu? 😕
najhorsie je,ze on to tak nevnima ked neni cez den doma,ze?
idem si zobak vypalit kym maly spi
pipi chcela by som , ale T sa nevie rozhybat, ze sak pockajme rok dva, ale ved teraz su lacnejsie 😕
presne julis...jemu to nevadi, sak vies aky je jeho argument dudus...on vyrastol v garzonke a tu je 😅 tak dvojizbak je oproti tomu lahoda podla neho 🙄
ale snad coskoro pochopi 😒 jemu sa vsetko musi v hlave ulezat a potom pride s napadom, co ja uz roky omielam 😅 😀
ja by som chcela aj domcek, teda alebo domcek , ved ta to piate slapat o desat rokov...., nic moc 😝 , ale to T ani pocut, tak aspon chaluuuuplu 😉
mozno nemozes tak casto pripominat..., ja ked na T tlacim troooosku viac tak on sa naschval cukne a nepusti ani macik....
my sme obidvaja bytove typy, tak byt ok...ale vacsiiiiiiiiiiiiiiiii. A chalupku chceme obaja...na vikendy vypadnut 😉 ale za co? ked nechcem kradnut? 😕 😅
ja uz nepripominam skoro vobec...ja som uz rezignovala 😅 🙄
ja som na ten domcek tiez rezignovala..., sak ved teraz ani ja nic nehovorim, lebo sak ja s tou mojou PN-kou a potom materskou nic nezmozem, tak to musim len pretrpet...., ale ked mu poviem ze je lepsie davat aj peniaze aj energiu do domceka alebo chalupky, tak to neee, furt by chcel tu hornu izbu urobit , zvacsit , nadstavit, terasu, no megalomam, este ze nechce mrakodrap s toho urobit...
parocky sa mi varia 😅 😀 😀 , napapam sa a moze vybehnut na kriznu do obuvy. Mam kartu tak ju musim vyuzit..., ale do tej zimy sa mi velmi nechce 😒
dudus...a to mu pamiatkari povolia tolko nadstavovat a terasy robit? 😕 netreba na to mat nejake povolenie...teda okrem stavebneho samozrejme

dudušš,ty by si nepustila hosta k slovu,co by si furt rozpravala,co? 😀