Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ja mam stale na nieco chut....ale neviem, co by som zjedla....zasa musim ponurat po skriniach 😅
ja som dnes bola chvilocku s buducou svagrovou a teeeda ta ma brucho ako ja ked som isla rodit a to nie je ani v 20tt 😅 😕 😕 , asi bude mat chhlapca
dudu...ja mam chlapca...a brucho som mala mini.
duduuuuššššš,nedraaaazdi 😠 😠 😠 😠
jja mam dietu 🙄
zabi ale ja by som rada, aby som nemala dvoch plienkarov 😅 ved nekradnem 😝
a ona je letna, tak by to v lete mohlo vyjst 😉
aj ja som mala mini brucho a mam chlapca
ja som dnes nakupila na velku noc kinderká a dve som uz sežrala 😝 😝 😅
Pipi v maji ste bez plienky
wighy ja do tesca nechodim len niekedy ale neviem kde by som kupila malej vak na spanie ale aj s rukavikmi... myslela som si ze tam to v pohode kupim, ale hov..o. - hov..o zlata rybka akvarium nebude 🙄 😠 😠
ja som dnes na tych nakupoch nebola 🙄
maly hodinu jedol...sam papal polievku,tak mu to trvalo a potom dosli svokrovci na kavicku,tak som si chvilu oddychla a so svokrou sme pofajcovali na terase a dedo sa hral s malym
dudus, to skor zalezi od toho ako ma babo otocene a kolko ma plodovej vody..aku velku ma placentu...a tak 😉
budem silno drzat palce..zevraj dievcata su v tomto sikovnejsie. Moja spolurodiaca kamaratka sa chvalila, ze jej Janka je bez plienok, ked dosiahla rok aj sedem mesiacov. A Filipko presne o rok neskor...a narodili sa s polhodinovym rozdielom.
pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Aj ja som mala male brucho
juuuj vevi, no to tazko 😅 😀 ale v juli, v auguste ju u nasich na zahrade necham behat s holou ritkou a snad sa to konecne nauci 😉
a pritom Filipko nemal este ani dva roky....a vedel sa vycikat "na povel"....ked som ho dala vycikat, tak sa pekne vycikal....ale ked mu bolo treba a ja som na neho zabudla...tak mi nepovedal nic a pocvochtal sa 😠
aj ja som mala male brucho a pritom babo dost velke 😵
dufam, ze aj teraz nebudem jak slonica 😝
pipi a zle ti nebyvalo ?
ved to je to...ze dieta na to musi prist samo...to sa ho podla mna neda naucit...bud to pochopi a vypyta sa...alebo nie 😅 😉 ale raz sa to nauci kazdy...pubertakov s plienkou vidat malokedy 😀 😀 😀
Tomo mal 17mes. a v 18bol bez aj v noci
ja plienky neriwsim som stastna ze sme sa zbavili dudla, plienku ma uz len na noc a tu precika ale ani sa necudujem ked o 7 este vypije 3dc mlieka
veva...tak zavidime....sikovny chlapec 🙂
zabi byva mi nevolno...ale nevracala som zatial ani raz...klop klop 🙂
cely den mi ani nejak moc nechuti...ale zato vecer 😝 😅
ale vahu mam stale rovnaku 😒 🙄 vobec som zatial nepribrala 😖
vevi ale ty mas genia 😀
nasa otrokarka sa na chvilocku zobudila tak som jej strcila prsko a ani si necucla len sa prisala , usmiala a zaspala 😅 😀 😀 😀 😀
hoviri sa ze ked sa caka chlapec tak je babo v predu a brusko vypuklejsie a ked sa caka baba tak je viac v krizoch a narasie skor ritka a brusko je mensie..., ale samozrejme ze to nie je pravidlo
pipi....ved babatko je este malulinke....ja som zacala priberat az okolo 20tt.
odplienkovanie mu islo,sam sa napr.nenapapa zje trochu a bezi prec
a teraz ti spi na prse? 😕 🙂 🙂 🙂
aj s& mastis poriadne? pipi?

ja kukam na nove poistovnu stastia lebo zajtra na markize nestiham ide panelak hehehe inak baby ja do tesca nerada chodim ,vzdy ma tam streaasen rozboli hlava a je obrovske ze tam stravime min 2 hodiny a mna to potom serie ze som tam zabila kopec casu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀