icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

wighy
14. mar 2010

ja kukam na nove poistovnu stastia lebo zajtra na markize nestiham ide panelak hehehe inak baby ja do tesca nerada chodim ,vzdy ma tam streaasen rozboli hlava a je obrovske ze tam stravime min 2 hodiny a mna to potom serie ze som tam zabila kopec casu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zabka132
14. mar 2010

ja mam stale na nieco chut....ale neviem, co by som zjedla....zasa musim ponurat po skriniach 😅

dudu
14. mar 2010

ja som dnes bola chvilocku s buducou svagrovou a teeeda ta ma brucho ako ja ked som isla rodit a to nie je ani v 20tt 😅 😕 😕 , asi bude mat chhlapca

zabka132
14. mar 2010

dudu...ja mam chlapca...a brucho som mala mini.

jul
14. mar 2010

duduuuuššššš,nedraaaazdi 😠 😠 😠 😠
jja mam dietu 🙄

pipka
14. mar 2010

zabi ale ja by som rada, aby som nemala dvoch plienkarov 😅 ved nekradnem 😝

a ona je letna, tak by to v lete mohlo vyjst 😉

jul
14. mar 2010

aj ja som mala mini brucho a mam chlapca

pipka
14. mar 2010

ja som dnes nakupila na velku noc kinderká a dve som uz sežrala 😝 😝 😅

veva1
14. mar 2010

Pipi v maji ste bez plienky

dudu
14. mar 2010

wighy ja do tesca nechodim len niekedy ale neviem kde by som kupila malej vak na spanie ale aj s rukavikmi... myslela som si ze tam to v pohode kupim, ale hov..o. - hov..o zlata rybka akvarium nebude 🙄 😠 😠

jul
14. mar 2010

ja som dnes na tych nakupoch nebola 🙄
maly hodinu jedol...sam papal polievku,tak mu to trvalo a potom dosli svokrovci na kavicku,tak som si chvilu oddychla a so svokrou sme pofajcovali na terase a dedo sa hral s malym

pipka
14. mar 2010

dudus, to skor zalezi od toho ako ma babo otocene a kolko ma plodovej vody..aku velku ma placentu...a tak 😉

zabka132
14. mar 2010

budem silno drzat palce..zevraj dievcata su v tomto sikovnejsie. Moja spolurodiaca kamaratka sa chvalila, ze jej Janka je bez plienok, ked dosiahla rok aj sedem mesiacov. A Filipko presne o rok neskor...a narodili sa s polhodinovym rozdielom.

jul
14. mar 2010

pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veva1
14. mar 2010

Aj ja som mala male brucho

pipka
14. mar 2010

juuuj vevi, no to tazko 😅 😀 ale v juli, v auguste ju u nasich na zahrade necham behat s holou ritkou a snad sa to konecne nauci 😉

zabka132
14. mar 2010

a pritom Filipko nemal este ani dva roky....a vedel sa vycikat "na povel"....ked som ho dala vycikat, tak sa pekne vycikal....ale ked mu bolo treba a ja som na neho zabudla...tak mi nepovedal nic a pocvochtal sa 😠

pipka
14. mar 2010

aj ja som mala male brucho a pritom babo dost velke 😵

dufam, ze aj teraz nebudem jak slonica 😝

zabka132
14. mar 2010

pipi a zle ti nebyvalo ?

pipka
14. mar 2010

ved to je to...ze dieta na to musi prist samo...to sa ho podla mna neda naucit...bud to pochopi a vypyta sa...alebo nie 😅 😉 ale raz sa to nauci kazdy...pubertakov s plienkou vidat malokedy 😀 😀 😀

veva1
14. mar 2010

Tomo mal 17mes. a v 18bol bez aj v noci

wighy
14. mar 2010

ja plienky neriwsim som stastna ze sme sa zbavili dudla, plienku ma uz len na noc a tu precika ale ani sa necudujem ked o 7 este vypije 3dc mlieka

zabka132
14. mar 2010

veva...tak zavidime....sikovny chlapec 🙂

pipka
14. mar 2010

zabi byva mi nevolno...ale nevracala som zatial ani raz...klop klop 🙂

cely den mi ani nejak moc nechuti...ale zato vecer 😝 😅
ale vahu mam stale rovnaku 😒 🙄 vobec som zatial nepribrala 😖

pipka
14. mar 2010

vevi ale ty mas genia 😀

dudu
14. mar 2010

nasa otrokarka sa na chvilocku zobudila tak som jej strcila prsko a ani si necucla len sa prisala , usmiala a zaspala 😅 😀 😀 😀 😀

hoviri sa ze ked sa caka chlapec tak je babo v predu a brusko vypuklejsie a ked sa caka baba tak je viac v krizoch a narasie skor ritka a brusko je mensie..., ale samozrejme ze to nie je pravidlo

zabka132
14. mar 2010

pipi....ved babatko je este malulinke....ja som zacala priberat az okolo 20tt.

veva1
14. mar 2010

odplienkovanie mu islo,sam sa napr.nenapapa zje trochu a bezi prec

pipka
14. mar 2010

a teraz ti spi na prse? 😕 🙂 🙂 🙂

dudu
14. mar 2010

aj s& mastis poriadne? pipi?