icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

dudu
15. mar 2010

tak mu treba hajzlovy

dudu
15. mar 2010

iddem ja na ucho packo koceny 😉

jul
15. mar 2010

packo 😀

pipka
15. mar 2010

ja by som na rozvode trvala...ked mohol dovtedy blbnut, nech si to potom aj vylize...debil 😠 🙄

dobru dudus 😉

pipka
15. mar 2010

ja uz asi tiez pre dnesok koncim, paaaaa 😵

jul
15. mar 2010

sak krava ze mu to trpela a este s nim aj zostala 🙄

veva1
16. mar 2010

ahojte prva o takomto case?

pipka
16. mar 2010

halooo...ja som dnes v eteri 😝 😀
mala je u nasich, tak ja beham a vybavujem...domov som sa dosla len najest 😉

vybavila som tapety, ikeu, postu, este ficim do toho bytu, co prenajimame skontrolovat to tam po najomnikovi, lebo zajtra ma tam caka celodenne upratovanie 😝
a vecer idem pre malu, cestou nesiem kamoske notebook, tak dnes vecer sa s vami neuvidim, lebo mam vylamane panty a ona robi v HP, tak mi to tam zajtra jej kolega povymiena...lebo mi chuda vrzga jak stara skrina 😅 a snad mi ho hned aj donesie 😉

pipka
16. mar 2010

skoro ma dnes zastavili policajti...ale ked som pribrzdila, tak mi len povedali, ze nie nie vy slecna...to toho vytrznika za vami stopujeme 😝 😀 😅 tak som necakala a palila prec 😀 😀

ale aj tak by na mna nic nemali, lebo rychlost som dodrzala, papiere mame v poriadku, priputana som bola...tak chvalabohu... 😎

mixka
16. mar 2010

ahojte bosorky 🙂 hlasim sa z domu

dudu
16. mar 2010

jeej mixi uz ste prestahovany? a uz mate aj internet? noooo vy mate ale sikovne rucicky 😀 😀

jul
16. mar 2010

caute koceny

mixi supeeer a ako sa vam tam byva????

mixka
16. mar 2010

nooo, je to tu striedavo-oblacno... dolieha na mna depka, chyba mi mesto a zabehany zivot 😔

jul
16. mar 2010

A babam sa lubi?

mixka
16. mar 2010

este tomu nerozumeju, ale ked pochopia ze sme ich odvliekli z mesta sem, tak sa im pacit prestane 🤐

lia
17. mar 2010

ahojte

zachrana z 3.strany 😒
my sa mame na figu,Nellynke zistili leukemiu,uz ma za sebou prvu chemoterapiu,tak dufam,ze to bude uspesne,lebo inak sa zblaznim ☹ .
a Lea je zlatunka strasne,robi nam radost.vcera sme boli na poradni a vazi 6605g 😅
mixi,mnoooo nezavidim ti tu depku,verim ti,ale zase v lete vam bude super,deti vypustis na dvor a mas pokoj a ani nic neminiete a mas auto,mozes sem prist kedy chces 😉 .kolko je to km od ba??
ja by som este tak do 30 km isla

mixka
17. mar 2010

lius, je to 60km ☹ po dialnici 40 minut ☹

jul
17. mar 2010

Liuššš...to fakt? ty kokso 😒

veva1
17. mar 2010

ahojte
mixka je to dost,ale my byvame na dedine a s BA by som nemenila. Hlavne koli tomovi.Vidim tu na detoch ze su dlhsie detmi. Maju tu viac moznosti co vystrajat,v ramci normalnosti: zahatat potok,hrabat sa v blate,sene. Poznaju kamene,drevo atd. A ked budu dievky starsie,tak si cestu za zabavou vyriesia 😉 A ja sa aj tesim ze ked tomo bude chciet ist niekde na disku tak ho zaveziem aj doveziem spolu s kamosmi a budem mat prehlad v akom stave a kedy sa vrati domov.

jul
17. mar 2010

babule mne maly zaspal o 4tej poobede,lebo sme boli u nasich dlho a teraz ne a ne vstat,uz som ho 100x budila a nic 🙄
zasmi bude buntosit do polnoci 😠

jul
17. mar 2010

dnes som otca viezla a ma pochvalil,ze ako mi to dobre ide,ze som uz aka suverenka 😎
tak som sa vytesovala a ked sme odchadzali domov a cuvala som s parkoviska,tak mi to skapalo ako takej amaterke 😀 😀 😀 😀

veva1
17. mar 2010

jul skape aj 100rocnemu soferovi 😉

jul
17. mar 2010

zajtra ideme na zapis koli skolke...uz mam z toho tlaky,urcite ani nezaspiiiim 😒 ☹

dudu
17. mar 2010

ja som uuuuuuuplne grogy 😝 , mala mi od stvrtej nespala, ale aspon ked som ju okupala a znovu po X-ty krat nakojila tak zalomila v sekunde 😅

lius to mi je nelinky luto ☹ ☹ , a kam chodite k veterinarovi?

julis, tak si maleho uz nemala davat spat 😒 aspon by ti zaspal skor a spal by ako babatko..., 😕
a vobec si nerob hlavu z toho ze ti to skapalo, presne ako hovori veva aj 100 rocnemu soferovi moze skapat 😅 😉

dudu
17. mar 2010

tak to ti budem drzat palceky 😉

jul
17. mar 2010

duduššš,no on sam zaspi chudak od unavy,ja ho nedavam spat,on si ide sam lahnut do izby a zalomi 😅

on este potrebuje ten poobedny spanok

jul
17. mar 2010

idem kukat panelacik a kde ste vsetky?

lia
17. mar 2010

preco nezaspis juliššš??
aj mne skape ,z toho si nic nerob
dudušššš,ja som z toho uplne hotova,ale verim,ze jej to predlzi zivot a bude este dlho s nami a ze si ju aj mala uzije 🙂.chodime na bajzovu,preco??
dnes je mala uplne pretocena,no som zvedava kedy sa v noci zobudi.
duduššš,ako vstavate v noci??

jul
17. mar 2010

liuššš,lebo mam uz nervozitu zo zajtrajska,preto asi nezaspim 😅

jul
17. mar 2010

chuda Nelka,ako to preziva? drzi sa?