Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
liuska, je mi to luto ☹ , ale dufam, ze sa z toho dostane 😉
my modre z neba kukame...ale ja sa idem osprskovat, lebo som dnes cele poobedie makala v tom Vilkovom byte 😝 hotova som jak ma krize bolia a ruky mam uplne presilene, co som vsetko drhla, a este netiekla studena voda, tak dvojnasobne som musela pritlacit 🙄
julis...inak mne akurat vcera asi po sto rokoch skapalo 😅 😀 😀 tak sme dve 😀
no padam do tej sprchy, musim si aj hlavu umyt, lebo uz vypadam jak bosorka 😝 😖
lius, ja ju okupem medzi siedmou az osmou a ona sa zobudi okolo dvanastej 😅 a potom kazde tri hodky je hore.., ale cez den si to posuva ako sa jej chce.. 😒
dva dni posebe som ju nakojila o piatej zaspala az o pol siedmej a na kupanie som ju musela budit, lebo chcem aby aspon nieco mala podlla hodiniek 😅
len tak som sa pytala, lebo ze vraj v trnave su super zverolekari
idem ja na ucho cawes
Kukate? revem,este ze som sama
ja som pred chvilkou prepla a uz kukam
Jul uz je po. bol to druhy pribeh. dobru nocku
caute....kde ste?
halooooo, uz to tu funguje? 😕 😉
no ale stale je to tu nejake spomalene 🙄
a stale sa tu nevyznam 😅 😒 normalne neviem kde mam pisat 😖 😀
ahojte prisla som kuk novu verziu
uff no budem si musiet zvyknut 😒
co nove???
hehe kukam ze mi zmislo asi 4000 prispevkov 😨
ja si zvyknem asi na buduci rok 🙄
kam ste zas zmizli? 😠
tu sooom, len este pracujem na stranke
no mne nastastie z mojho poctu prispevkov nevzali 😀 ved som na tom ako dlho makala 😠 😀 😀
a preco su ti smajlici akoby o riadok vyssie 😕 😅
no mne bude trvat, kym si tu na toto vsetko zvyknem 😝 🙄
mne hej,ja som uz tahala na 19tis 😠 😀
ale mohli dat nejake nove smajle
my uz sme podali tu prihlasku do skolky ...teda len R bol...som ho vyslala,ale riaditelka povedala ze nehrozi,ze mozu zobrat 150 deti a my sme boli uz 306 a ked nie som zamestnana tak mam smolu 🙄 😒 😖
mne tu stale ten grcajuci smajl chyba 😠 😀 😀
julis, ale ved dovtedy zamestnana budes, ci nie? Ved ty chces dat maleho do skolky az od januara 2011, to uz bude mat maly tri roky...tak ..? 😖 To je v PK taky natresk? 😕 😒
chcem si kuk na nete v archive ordinejsn zo vcera, lebo som vecer nebola doma, a furt im to mrzne 😠 slak ma triafa 🙄 😝
pipi teraz musim byt akoze zamestnana chapes? dobre im to hrabe 😒 chcem ho dat od septembra teraz 2010....ale nehrozi vela deti a malo skolok...to ked nema matka uz teraz robotu,tak decko nezoberu do skolky.Tak si mozem piskat
ked si najdem robotu,tak mi ho moze strazit mama a mozem este chodit potom prosikat do skolky alebo na MU nech mi ho uz zoberu...a co pomozem si?
ale svokor sa este pojde opytat susedy ta mozno zauraduje ale pochybujem,uz sme sa pytali aj ucitelky znamej,alepovedala,ze nehrozi,ze nic nezmoze 🙄
ahojte 🙂 mne sa tato nova verzia nejak moc nepaci, ale asi je to len o zvyku ☹
inak sa ako mavate ???
ani mne 😝

ajojte, tak ja este stale nemam svoj pc, ale uz zajtra mat budem 😉