Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ja som to videla v kine, tak som nakoniec kukala v archive primy preslapy, co v utorok nemozem kukat kvoli ordinacii 😎
ale uz som dokukala, tak padam na usko...kopec hodiiiiin 😝
dobruuuuuuuuuuuuuu 😉
dobre ranko baby
perfis plavky, fifi je podarena ,super kuuuuuuuuupa 😵
ahojte, tak ja by som vcera aj dosla, ale som uz vecer odpadavala, dnes uz otec isiel do PP aj brat vcera, tak dnes este druhy brat a potrebovala by som este jeden vikend na regeneraciu... 🙄 😀 😀 😀
na stavbu sa privazala zemina, bolo nam popod plot vidiet, tak teraz je to fajn, teraz to treba zarovnavat a mozme sadit... 🙂
🙂 a co budes sadit vsetko?
ajus...sak si vzdy dovolenku vezmi, ked ti rodzinka odide 😅 aby si sa dala do poriadku 😝 😀
ja mam navarenu fantasticku svieckovu...kto si da? 😕 😵
uz som zdlabla porciu so 4 knedlami, tak idem travit 😝 😎
poobede sa mame stretnut s kamoskami a detmi na ihrisku, llen dufam, ze nezacne prsat 🙄
nech svieti slnieckooooooooooooooooo ☹ 😎
ahojte
u nas svieti slnieeeckoooo
mala je u svokry,tak ja uz vegetim
mam navarenu hovadziu polievocku, VKZ, a broskynovy kolacik a rozmyslam co s casom hehe do coho sa mam pustit
ajus uff to takt odokedy budes tahat??ved uz musis byt paradne vyšťavena ☹ inak ja som myslela ze uz byvate v dome 😨
aj tu zacalo konecne svietit, huraaaaaaaaaaa 😎
wigh, nerob nic, oddychuj, vyloz fety a leňoš 😀
pipi lenosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀 😀
spraaaaaaaaaaaaaaavne 😎 😎 😀
my sme sa prave vratili z vonku...a nas tata stale v robote 🙄 ☹
pipi joooj 😔 😔 😔
no fifi haja a ja sedim nažhavena na lets dance 😎 😀 😀 😀
a tata stale v nedohladne 🙄 volal, ze sa mu to nejako komplikuje, ze sa mu tam nieco pokazilo...zajtra ma odovzdat jednu velku zakazku, tak tam mozno bude do noci, kym to cele nespravi 😖
ale zazitok z tanca a celebrit si pokazit nedam 😝 😀 😀 😀
nadžgala som sa na veceru sviečkovou od obeda, tak si tu čajičkujem a čakam na začiatok 😎
mnaaaaam aj ja chcem svieckovu 😠 a co si robila k tomu hovadzie?
ja som robila na veceru krupicovu kasu
my sme dnes mali ist na futbal,len sa strasne rozprsalo,tak sme sedeli doma a nudili sa 🙄
a tak som sa tesila na cigansku a na rybu 😠
mala som kraasnu falosnu svieckovu, taka je makkulinka, ze sa az masko rozpadava, mnam 😉
my sme boli vonku, na ihrisku s 5 detmi, ale super bolo a ked zacalo poprchat, tak sme isli ku kamoske tu nedaleko ma krasny prerobeny velky byt...tak decka blbli a my sme si pokecali pri cajiku a kolacikoch 😵
Adela ma ake krasne saty zase 🙂
ja kukma poistovnu stastie kedze zajtra nestiham
no uz nekukam muz to prepol 😒
pipi tak snad uz potom bude vsetko ok a bude s vami viac 🙂
jul to je smola, u nas vobec neprsalo a bolo dost teplo 😅
radsej Opatovsky mohol spievat ako Chodur 😒
wigh ved to aj slubil...ze hned ako to odovzda, ze si asi aj volno vezme aby si trosku oddychol 😉
chodur sa hodi na taketo hity 🙄
aj Nela ma krasne saty 😉
a vašut aky sympoš 😎
jezisi...ale mazikova... 😅 😀

ja nekukam da vinciho,mna to nebavi,mne ide seagal,ale ja som sa teraz zobudila 😅