Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ja mam asi zahu 😅 😅 😅
juuj pipi ece stale je to take???to je sila uz poriadne dlho ved uz tyzden sa trapis
ani nehovor wigh, ja uz si myslim, ze to neskonci nikdy ☹ 🙄 mne sa doobeda zda, ze je lepsie..ale potom nieco zjem a zase sa mi to cele rozdrazdi a cela pusa ma boli a stipe 🙄 😢 😢
my kukame geishu...ale len ako podmaz, lebo uz sme to videli 😉
a z coho mas zahu dudus? 😕
ja kukam stv lebo inde nic nejde
aspon ti to ustupuje, nie? pomaly ale isto.. 😅
uz som si to aj ja prepla na STV, to je nejaka komedia?
pipi neviem s coho asi z cokoladky 😅
a pustila som si komediu Moja ex, celkom je to dobre 😀
dudus...vzdy rano sa mi zda, ze sa to zlepsilo...ale na vecer to je stale rovnake, boli a stipe ☹
to som uz videla 😎
ty uz mozes sladke? 😕
tak vyskusaj cucat ten cesnak, ked je pritizapalovy..., co ty na to?
nemozem pipi ale na vecer mi dovolila....
no uprimne povedane, cesnak papam rada skoro v kazdom jedle, aj teraz som mala v spagetkach, ale cucat sa mi ho teda nesce 😝
my sme si ten film nahrali , lebo sme ho nemohli pozerat...., takze ja mam premieru 😅
pipi myslela som si... 😅 😀 😀
a tie tvarohove gulky si si este nerobila?
nie, ale lucka ich dnes robila, som jej zabudla vola, ze ake su
no predpokladam, ze vyborne, ved na tom nie je co pokazit 😉
ked budem moct konecne jest, tiez si spravim 😵 😅
ja som dnes bola tiez vonku, ale tak som sa naobliekala, ze som bola spokojna a ani domov sa mi nechcelo, ale ked mi T zavolal, ze je doma tak som sa ponahlala..., cizmy som si nekupila, vsetky boli len male cisla ☹
pipi , tak potom pridem a ochutnam 😉 😀
a bola si len tu na Kriznej pozriet...ci aj inde si bola 😕
tu na kriznej oni potom volali do svojej druhej predajne a potom u nas. ale snehule ake chcem nemali... 😒
a naco chces snehule? Ides na sankovacku? 😕 😀
nie , ale ked su teraz tie vypredaje, a nabuducu zimu budem kocikovat aj v clapkanici alebo budeme na sankach s malou tak aby som mala nozicky v teple... 😅 😀
ved skus inde pokukat, teraz maju vsade vypredaje 😉
ja zase zhanam tu dlhu bundu a nemozem zohnat 🙄
skusim este v piatok u nas v avione..., mozno tam este nieco budu mat na moju nozicku 😒
v deichmane kukni, tam mavaju dobre a lacne boty 😉
a vydrzia? neviem sa mi zda, ze oni maju taku tu cinsku vyrobu, ako na mileticke, nie?
skoda ze v tej libici na kriznej mali len 37, boli fakt superne 😒 , ani na nete som ich nenasla..
Gore-tex je superna znacka

ajoj wigh, u nas uz tiez klud 😉
tu nic nove, huba ma boli stale ☹ ☹ napriek tomu tlacim spagety s bambinom, aby som aspon nieco zjedla 😒