Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
hentam polniska nevypada taka tlsta ze?
jasneeee pipi,toma nenapadlo,ze chudnut 😀
no konecne uz vyzera jak naozaj tehotna 😀
ako sa volaju tí dvaja co tam sedia teraz?
polniska s latinakom su najlepsi 😀 😀 😀
a este je tam juraj kemka a robo...boze teraz ma nenapadne ani za svet 😅
kemka kemka,ten je dobryyy
heheheheheheheheheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jak sa suuulam
jaaj robo jakab 😉
ze papagaj mal male sluchatka 😀
uuuzasni dnes boli 😀 😀 😀 😀
ten curko je nejaky zabrzdeny
no padam ja na usko...dobruuuuuuuuuuuuuu 😉
baby mne sa snivalo,ze som bola na dovolenke pri mori na seyselloch....akurat som sa chystala hodit do vody a v tom ma maly zobudil 😠 az mi do placu bolo 😅
no tiez ta mohol zobudit, az ked si si zaplavala 😠 😀 😀 😀
my sme dnes vstali o pol osmej, ja som bola uplne cula...ale potom som si sadla v obyvke , mala sa tu hrala s kockami a citala si knizky...a ja som zaspala ani som nevedela ako... 😅 zobudila som sa az za hodinu 😝
ja teraz stale by som len spala...normalne aj postojacky som schopna zaspat 🙄 😒
aj ja by som dnes spala,nic sa mi nechce,asi si idem lahnut,to asi to pocasie.stale som v pyzame a este som ani prstom nepohla 🙄
aj ja som v pyzame, nic si z toho nerob 😀 ale aspon som sa uz najedla, umyla riady, a poobede sa aj prezleciem, lebo v nocnej koseli von nepojdem 😅 😀 😀 😀
a zajtra idem varit leco 😝 uz mam nanho chut tyzden 🙂 a potom konecne aj ten vyprazany karfiol 😝 🙂
idem kuknut ci mam tych smajlov posunutych aj v mozille 😅 lebo mi to neda 😝 😀 😀
no tak je to jasne, to len ten nestastny explorer 7 🙄 lebo V ma novsi a unho to tiez nie je posunute a v mozille su tiez ok 😒
mnaaaam karfiolik
no ja som sa konecne dala dokopy a uz len cakam kym sa maly zobudi a idem na nakup
a co dnes V ranajkoval vsetko?
cauko baby, aky ste mali den???
ja som dnes toto porobila dost ale uz sa mi nic nechce do vecera budem uz len lenosit
ja som uz v pyzame,umyta,odlicena a kilo kremu na xichte a uz cakam na panelak a potom pojdem uz do spalne kukat,dnes som jak mechom udretaaa
kde ste 😲
dnes su afeeeery huraaaa
jaaaj musim si karfiol spravit cez tyzden 🙂
dnes som robila paradajkovu polievku so syrom a aj ryzu som tam dala malemu a ten zjedol skoro cely hrniec 🙂
no uz som konecne tu 😝
prenajimame zase ten nas byt, tak sa furt serkam s nejakymi inzeratmi 😅
paradajkovu polievocku ma aj hanula strasne rada, ja jej tam pismenka davam, a tiez sa ide zadrhnut 🙂

nam by sa zislo chudnut a ne vacsia chladnicka ...moja 😅