Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
cele to tu mam nejake cudne...aj smajlov 😀 😀 😀
henta Kalmanova to bude dalsia furia v seriali 😅 😀
jezissssss ta je dobra harpia 😀
no na zuzaninom mieste ho vyhodim z domu a basta,ved to je strasne co uz ten miso robi 😖
nie tu pipi,ale na FB normalne to tam bolo..ale uz to tam neni a minule namiesto ignorovat bolo ze...mam v pi.i 😅
presne...uz by letel debko 😠 😅 a lucia by ho mala na tom chodniku len prekrocit a drzat sa za ruku s Tomasom 😀
ja to tam nemam julis 😅 😀 😕 a teraz som kukala akurat na FB 😕 😀
to sa niekto zahrava asi...nejaky hacker 😀 😝
v panelaku bol dnes ten novy Hyundai a vyzera bohovsky
no uz to tam neni,ale asi 20 minut to tam bolo
lucia by ho mala pri prekracovani este kopnut 😀 a oplut
este s kym tam nespal?
s veronikou 😀 😀 😀 😝
Noru museli odpravit zo serialu, aby mohla v klude porodit 😅 😀 tak pojde do Quebecu 😎
s varosovou 😀 😀 😀
odsudene su kurnik
a preco odchadza aj juricek,uz tam nebude hrat?
kde si tolkooo,ja uz idem
tu sooooooooooooooom 😀
len mi mama vola, tak kecam aj skypujem 😉
neviem preco odchadza, asi zo solidarity, aby mali dovod poslat noru na matersku 🙂
babky moje.....ja mam zasa dilemu.....idem kupovat fotak....a mam z toho uz totalny chaos 😝
....pokukala som daco na nete....ale uz sa mi to vsetko dalo dohromady a viem z toho akurat tak prd.....tak to asi vidim tak, ze kupim ten, ktory som mala vyhliadnuty prvy 😅
nas cestny lisaj,ale v skutocnosti to vyzera horsie
inac tak ma R nasral vcera,tak davala som malemu mikinu dole a neslo mu to cez hlavu,alurat cez to bolave celo....tak uz som to mala strihat akoze,ze co mu kupujem take mikiny,ze nech mu to uz neobliekam.....kkt...ale ani slovko o tom,ze maly mu spadol a cely sa dochramal 😠
nezmohla som sa na slovo,len som mu povedala,ze sak nech mu kupi druhe mikiny 😖
zabi...kupuj intuitivne, co ta oslovilo prve, to ber...samozrejme ak je aj cena dobra 😉
julis...no krasnu peciatku tam ma 😅 ☹
😉 krasne papa, no to u nas sa zatial papa v detskej stolicke...ale zas musim povedat, ze spapa...aj ked z chlebika najprv zje sunku, potom prstom zlize bambino a az nakoniec odkusuje chlebik 😅 😀
akurat s tym pitim sa trapime...z detskych poharikov si parkrat cucne a dost, nejako sa jej nechce tahat..a z dospelackeho pohara este pit nevie a vzdy sa obleje 😠 🙄 a ked jej to drzim ja, tak sa jeduje a chce len sama, sama 😝
ved nech mu nakupi nove mikiny na zips...tie sa neprevliekaju cez hlavu, alebo nech ho pride pred vychadzkou sam obliect a nech mu vyberie nieco bezpecne 😅 😝 a ked si unho odrie laket, tak ako mu to cez to bude prevliekat 😕 😀 rozstrihne rukav? 😕 😅 😲
ja som natlacila to lečo a ledva funim 😝
a V konecne odovzdal tu robotu, tak dnes snad aj v normalnom case pride domov 🙂
teraz isiel k nasim uz nabytok od nich stahovat, nech sa nam tam aspon dve izby vyprazdnia a mozeme malovat 😉

som len zvedava, kedy sa to donesie Zuzane 😅