Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
no a Skajku Balazikovu tusim auto zrazi ☹ snad oliver este bude vychovavat jej maleho 😅
hehehehe,na tom odrazadle je tusim dialkove svetlo zapnute 😀
no urcite,ved sa jej 100% bude bat dotknut ked bude zranena
reflektor ako naozaj 😀
no presne...on je taky posero 😠 🙄
ona mozno aj zomrie kvoli tomu ☹
ty co mas doma cely scenar? 😀
neee, ja len dedukujem z ukazok 😀
to mam po mojej mame...ta videla prvu minutu nejakeho filmu a uz povedala obsah az do konca 😅 a pritom to este nevidela...a vacsinou sa aspon na takych 80% trafila 😝 😀
skoda, ze profesionalov davaju az po mafstory 🙄 to uz nevydrzim 🙄 😒
idem si dat rychlu sprsku a padam haji, som grogy 😝
dobruuuuuuuuuuuuuu 😉
ahojte, som tu len tak na rychlo, dnes este do prace a bude tak pekne... 😠 😎 😎 😎
moj M bol vcera s kolegami oslavovat meniny, tak som zvedava, v akom stave dojde, dnes ma pre istotu dovolenku... 😠 😠 😠 a dnes ma caka sadenie hrachu a neviem este coho, tak mi drzte prstiky, aby som sa uz celkom neodpalila, ako cez vikend, ked ma paradne seklo... 🙄 🙄
cafet a pekny den... 😎 😎 😎
ajus, no uz len hrach ti treba sadit 😅 😀 na lehatku lez a oddychuj 😉
cez vikend sa vraj ma zhorsit pocasie ☹ 😠 tak si uzivaj este dnesok 😅
a mangelovi dodatocne vsetko naj k vcerajsim meninam 😎
my sme doobeda boli konecne v tom lidli, a mam baranka aj so zajacikom, dve teflonove formy za 5€ 😎
tak sa vytesujem ako budem piect 😉
dnes dojedam zeleninovu polievocku a karfiolik, a zajtra idem robit zemlovkus jablkami a tvarohom a v nedelu perkelt s haluskami 😵
aj mixka ma Mariana,ze? tak vsetko naj
jeeeej pipi,to je radostiiiiiii z plechu na pecenie 😀 😀 😀 😀
ja som teraz dovarila 😝
maly mi spal do 10-tej 😅 ....ja uz davno hore ,som kukala panelak a maly odfukoval jak lokomotiva
no uz mi zaspal konecne,idem na jednu a sparvim si kavu ,pockam kym sa zobudi,dammu jest a pojdeme von
u nas fuka jak sprosteeeee 😝
ahojte,po dlhom case.
tomo od pondelka grcal,vcera sme sa pridali aj my s muzom,ale uz je dobre. Cele dni lietame vonku tak som ani na pc popri cas nemala.
idem trochu pocitat co tu nove,bo tento novy kon mi nejde dobre cez mobil
ahojte
vevi,co mate virozu??to by sa mne zislo nech schudnem 😠 .ale viem,ze to nie je nic prijemne 😖 r&chlo sa uzdravte
pipi,to bol urcite on,bol vcera s nimi obidvomi vonku.kde si bola??
ja som dnes uz kaput 😝 s malozu sme cely den nieco zhanali ,ona poriadne nespala a v hypernove spustila taky rev,ze sa ju nedalo utisit,chudatko moje.bezala som hned domov,strcila do umyvadla,okupala a uz hodinu je ko. 😝
juliššš,varila si ten karfiol??
cafte 😉
lius, s dracikom a dracatkami sme boli u nich za domom na ihrisku, akurat sme sa na smyklavke smykali, ked isiel okolo...ja som hned na kocik reagovala, potom ked som Nely zbadala bezat , tak som si to dala dokopy, ze to musi byt R, len mi bolo blbe sa mu vnutit a nakuknut 😅 sak sa dufam coskoro stretneme a uvidim princeznicku aj na vlastne oci 😉
kocik som uz nazivo videla 😀
inak aj tu okolo nasho domu jeden cierny, ci sedy taky chodi 😉
ahojteeee
aky ste mali dnes den??
my sme boli vonku na ihrisku skoro 3 hodiny a aj tak sme isli domov s revom 😒
ok,budeme radi,uz sa musime konecne stretnut.
asi cierny,sedy nie je,teda nebol.
R sa pyta,kolko mu tipujes rokov??ale pravduuuuu 😀
preco wigh??
zas som tu sama?? 😲
kolko mam dat na 900g masa hovadzieho mrkvy,petrzlenu a zeleru??idem to prvy krat robit 😅 😀
ozaj,ako sa ma ajka??kde steeeeee??idem sa okupat teda
jeeejjj,aj ja som chcela ist do lidla.este maju ten tovar pipi??uz ani neviem co som chcela,musim kuk

😀 😀 😀 😀 uz nech je utorok Gregor strati maleho 😅