Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
noooo, tak asi okolo toho 15 sa budem stresovat, lebo ten termin co mam v knizke sa mi nepaci 😉
nijako este mi to neposlal, tak som mu vcera volala, a ze je to na ceste, tak som zvedava...
som mu povedala, ze ja mozem kazdu chvilu rodit a aby sa nestalo ze ten balik ostane na poste a potom sa mu vrati lebo ho nebude mat kto prebrat...
pozeras ranny magazin na stv?
ja som tu opicku videla, sme boli v bojniciach v septembri 😉
nieee duduššš,ja kukam s malym rozpravky 🙄 🙄 🙄
idem povysavat a pospinkat si , lebo sak som vo vyvine tak musim pravidelne spinkat.. 😀
jeej julis prekrocila si 18000
julis...dobiehas ma, gratulujem 😎 😀
pipiiiiiiiiiiiiiiiiii no co bola siiiiii?
helou 🙂 ,konecne som si sadla,som zvedava na kolko.boli sme na poradni,uz mame 4810g 😵
ale nemerali sme a ja som sestr.zabudla povedat nech ju odmeraju,ale je dlha jak spagetka uz 🙂
volam, volam a zase nic uz mi to dva krat zvonilo.... 😠 😠 😠 😠 😠
ahoj liuska, tak to gratulujem k pampusiku 😅
dakujem 🙂
tebe sa to krasne krati 🙂 ako sa citis??
pijes kavu??
super, vobec mi nevadi zze mam brusko 😕 , som si myslela ze mi to bude vadit, ale sak ja stale spim 😅
pijem aj kavu ale len poobede, ale to je mi jedno dam si kavu a uz sa miaj hubenka otvara 😀
mala ti teraz spinka?
ako to mas s tym kojenim, mas este mliecko alebo si uz presla na flasku?
anooo bolaaaaa
musela som vas docitat 😉
dudus, ja by som sa aj pripoistila...ale podla mna to uz nestiham 😒 🙄 ale ved mozem sa ist na to opytat 😉
stiihas ved ked to zaplatis do 8 februara tak to mas za januar a potom zaplatis za februar vo februari, nebud labud a dzi sa tety opytat
lius no gratulujem, krasna vaha 😵 a doma ju nemozes zmerat? Ved si natiahni krajcirsky meter a R nech jej chyti hlavicku a ty natiahni nozky a omeraj, ja som to tak robila medzi pradnami, ked sa mi zdalo, ze zase vyrastla 😀 😝
teraz mi uz postoji pekne aj na vahe aj pri metri 😉
zavolam tam dudus 😉
kocar sa mi zlomil a nesce sa mi s golfacom do toho snehu 🙄
a co vyriesili v rannom magazine s tym hlukom u susedov? 😕
o druhej mam volat kvoli vysledkom 😎
odhlucnit susedom podlahu, ze ked to budes riesit ty na strope, tak to nema taky ucinok...
pipi sak naco, my uz vieme 😀
sak ale pre istotu 😉
no super...to uz vidim, jak si davaju odhlucnit podlahu 🙄 😖 hentaki debili 😠 🙄
som si az dnes vsimla, ze nam zase akurat cez obed pridu vymienat vodomery 🙄 presne o pol druhej...dufam, ze pojdu od hora a sem dojdu co najneskor...boooze zas tu budu trieskat 🙄 ☹
to moje dietatko sa snad v klude nikdy nevyspi 😅 ☹
no super,zacali odhrnat sneh,pekny rachot,dufam,ze mi zobudia malu.
tak to mas super dudu,ze ti nevadi brusko,mne strasne vadilo.vlastne,ja by som nikdy nemusela byt tehotna,niekto ten stav ma rad,ja vidim vyhodu len v tom,ze vsetci ta nosia na rukach 😀
dudu,flaskujeme ,aj kojime,nechce sa jej uz tahat z prs,niekedy sa jej chce,niekedy nie 😒
dakujeme pipi,no s nou tazko,ona nevie byt v klude ako vsetky babatka 😅
zlomil sa ti kocar??no parada 😲 jeejjj vyslo slnkoooo
no ale oni musia akceptovat ze su hlucni, teda majitelka....
dudus...teraz si sa mala dovolat...mala by si tlakomer 😀 😎
mala sa mi vrti v brusku , ale otocit sa nechce,, je nalepena a natlacena na pravej strane a hlavickka mi tlaci na rebro a zaludok

uz mas vsetko pokupene pre malu?
ozaj a ako si dopadla s tym pakom zo Samorina ci odkial to bol ten s tymi plenkami