Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
uz mi tu buchaju ti vodari...musim ist 😠 🙄
Jeeeej, pipka, co to vidim????? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Gratulujem 😵 😵 😵 a prirodzene? Drzim palce a tesim sa.... 😵 😵 😵
Pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMM 😵 😵 😵 😵 😵
katus....ano, sami sme ostali prekvapeni 😉 dakujeme
ale kedze nam ani ziadnu pricinu nezistili...asi sa len hormony potrebovali nastartovat 😵
Pipiii no to je supeeer,ta huba ta bolela z toho 😀 😀 😉 😉 😉
dakujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵
a co V????????????????????????????????????????
strasne sa tesim.... to je sprava 😵 😵 😵 😵 😵 gratulujem este raz 😵 😵 😵 my sme odkazani na pomoc.... 😔
A zajtra dojdeššš? ci?
este ma stale boli ☹ aj to hrdlo akokeby som zase citila...ja neviem, mne asi tie lieky nezaberaju 🙄
pipi vidis ake zazraky robi zalozenie novej casti? 😀
kebyze ste s Ajkou narovnako tehule 🙂
V sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sak konecne bol pri tom, ked sme babo splodili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
asi ti to ani ezabere ked to mas nejaku reakciu z tehu 😒
tak a mozes hladat domcuuurik 🙂
katy...s pomocou ci bez...hlavne aby babo bolo zdrave 😉 drzim palceky. mate este mrazacikov?
juuuuuuuuuuuj ja by som chcela byt s ajkou tehulkaaaaaaaaaaaaaaa 😉
pipi to asi tie puzzle pomohli hehe 😀
pipka, mame 3+3... na dalsie IVF uz nepojdeme, nechcem ist ako samoplatca... Takze mame este dva pokusy KET....
no baby aj odpadnuuuuu iiig aj lum a ajuska to uz vie?
julis...sak podla mna to bolo na tych puzzlach 😅 Koleno odrete...decko uz v spalni revalo...a vidis, prave vtedy sa podarilo 😅 😀
kati tak to musi vyjst...to je este aj na dvojky habadej 😉
musim ist, uz su monteri tu 😝
a dojdes teda ci ne
coooooooooooo?????jjjjjjjjjjeeeeeeeejjjjj pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gratulujjeeeeeeeeeemmmmm
tak to je superna spravicka,tesiiiiiiimmmmm
mas aj super termin 🙂
pipi gratulejeeeeeeem,
to by si mohla mat aj pannu, akoo je T ale budes musiet stihnut do 20 septembra 😀 😉 😀 😀 😀
no tak tot bude chlapec ako bič 😅 😀 😀
super to budem kocikovat a ty sa s pupkom budes nahanat za fifinkou 😉 😀 😀
pipi ak by si dali termin po 26 tak urcite stihas sa pripoistit, som to pocitala 😅
no tak okolo mna si uz stvrta co bude mat babo, zacinaju rodit july a koncia v septembri, som zvedava kto bude dalsi 😅

ked ja nikdy neviem aku dlzku cyklu si tam mam nastavit...mne sa to stale menilo 😅