Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
prepaaaac som si to vsimla az teraz 😉 , a to sa mi teda nestava , ja si vsimam deta toho dost.., ale asi som bola z toho tvojho hcg taka unesena 😀 😀 😀
julis, sak deckarka ho pozna, tak jej len vezmi tlacivo, nech ti tam vypise ci je zdravy, pripadne dolezite je napisat ak ma na nieco alergiu..ale to tusim nema 😉
lebo maly ma doktorku v BA...tak neviem ci ho mam trepat zo sebou alebo to mam len po R poslat nech to orazi 😒
jul ja som malu brat nemusela, setricka tam len napisla ze je zdrava moze nastupit do skolky dala peciatku a vypytala 2eura
daj to R, nech mu to orazi 😉 ved pri najhorsom ti odkaze aby si dosla aj s malym...ale myslim si, ze to nie je potrebne 😉
duduš ja som si to vsimla hned ze si to tam pipka dala aj som sa divila,ked si jej pisala,ze pipi,ty si asi 6tt 😀 a ona ho tam uz mala
2€ za štempel...to je sila 😅
aha,dobre,tak to len poslem 🙂
jul, to uz vtedy tam mala pichnuty tt? trapas ty koki 😅
inak nekukali ste dnes spravy? tam bolo, ze k ziadosti o rodicovsky ziadne potvrdenie od zamestnavatela netreba, ze to len niektori uradnici vymyslaju 😠 😠 😠 presne jak ta nasa drdolova madam 😠 🙄
iiig,ty si islapriamo za riaditelkou? a bola to nejaka svina? 😀
aky trapas dudus...tehu nešímavosť 😀
som ti to vtedy hovvorila, ale sak aj potom povedali, ze kazdy kraj si to moze korigovat sam aj nad ramec zakona... 😒
pipi...ty kokos,jakaaaa spina hnusna zakerna ta drdolacka!!! 😠 😠 😠
prepac wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig....uz zas mi nepise dalsie pismenko,maly asi chatoval ked som bola na zachode 😠 😠 😠 😠
pipi sak ale ja som si myslela ze aka som dobra, ze aky odhad mam na tvoje tt, a ty to tam mas pichnute 😀 😀 😀 😀 😀
skoda,ze sa tam neda dat ze 1tt 😀
pipi ja som normalne v sokuuuuu ale straasne sa tesim je to neuveritelne jupijupijupiiiiii
pipi hej uz od minlej jari hcodim do skolky a teraz som bola priamo za riaditelkou v oktobri a ta mi povedala nech pridem v janari pre prihlasku
hej 2 eur a niekde som pocula ze pytaju aj viac tkaze tak
jul ved zavolaj lekarke,ja osm najprv volala ci mam malu brat alebo staci ked pridem sama
moja kamoska si davala tu ziadost v karlovke a tam nepotrebovala okrem tlaciva co jej dali oni nic ine 😠 🙄
a aj to ...som doniesla papier, kde bolo napisane, ze som zamestnancom MÚ Dubravka ale nie ze momentalne na rodicovskej dovolenke 😅 a ked som jej to dala, povedala, ze uz je to v poriadku 😠 a pritom na papieri pozaduju aby bolo napisane, ze zamestnanec momentalne cerpa RD 😠 😠 🙄 no byrokraticke kravy 😠
ved poslem to R...ona je hned vedla neho
julis...hodinu po sexe nie 😅 😕 😀 😀 😀
jul v poho chapeme sa aj bez w 😀 😀 😀 😀
pozeram jojku 😀 😀 😀 😀 ,
alebo namiesto snz by tam mohol byt 1tt
wigh, ale ak uz mas prihlasku v ruke, to uz je ok, to uz ti ju musi vziat 😉
kedy ma Laura presne tri roky? 😕
pipi a kedy to bude oficialne, T to mozem zajtra povedat?
dudus...az v pondelok po ultrazvuku...oki? 😉
ok 😉 , ale vcera som sa jaaak musela premahat aby som mu to nepovedala ked tu tak sedel a hneval sa na to lietadielko,
jeeej particku budu davat 7.feb

dudus, ved to som si hodila hned naobed o druhej 😉
moja svokra by ti povedala, ze si nešímavá 😀 😀 😀