icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
28. jan 2010

dudus, ved to som si hodila hned naobed o druhej 😉

moja svokra by ti povedala, ze si nešímavá 😀 😀 😀

dudu
28. jan 2010

prepaaaac som si to vsimla az teraz 😉 , a to sa mi teda nestava , ja si vsimam deta toho dost.., ale asi som bola z toho tvojho hcg taka unesena 😀 😀 😀

pipka
28. jan 2010

julis, sak deckarka ho pozna, tak jej len vezmi tlacivo, nech ti tam vypise ci je zdravy, pripadne dolezite je napisat ak ma na nieco alergiu..ale to tusim nema 😉

jul
28. jan 2010

lebo maly ma doktorku v BA...tak neviem ci ho mam trepat zo sebou alebo to mam len po R poslat nech to orazi 😒

wighy
28. jan 2010

jul ja som malu brat nemusela, setricka tam len napisla ze je zdrava moze nastupit do skolky dala peciatku a vypytala 2eura

pipka
28. jan 2010

daj to R, nech mu to orazi 😉 ved pri najhorsom ti odkaze aby si dosla aj s malym...ale myslim si, ze to nie je potrebne 😉

jul
28. jan 2010

duduš ja som si to vsimla hned ze si to tam pipka dala aj som sa divila,ked si jej pisala,ze pipi,ty si asi 6tt 😀 a ona ho tam uz mala

pipka
28. jan 2010

2€ za štempel...to je sila 😅

jul
28. jan 2010

aha,dobre,tak to len poslem 🙂

dudu
28. jan 2010

jul, to uz vtedy tam mala pichnuty tt? trapas ty koki 😅

pipka
28. jan 2010

inak nekukali ste dnes spravy? tam bolo, ze k ziadosti o rodicovsky ziadne potvrdenie od zamestnavatela netreba, ze to len niektori uradnici vymyslaju 😠 😠 😠 presne jak ta nasa drdolova madam 😠 🙄

jul
28. jan 2010

iiig,ty si islapriamo za riaditelkou? a bola to nejaka svina? 😀

pipka
28. jan 2010

aky trapas dudus...tehu nešímavosť 😀

dudu
28. jan 2010

som ti to vtedy hovvorila, ale sak aj potom povedali, ze kazdy kraj si to moze korigovat sam aj nad ramec zakona... 😒

jul
28. jan 2010

pipi...ty kokos,jakaaaa spina hnusna zakerna ta drdolacka!!! 😠 😠 😠

jul
28. jan 2010

prepac wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig....uz zas mi nepise dalsie pismenko,maly asi chatoval ked som bola na zachode 😠 😠 😠 😠

dudu
28. jan 2010

pipi sak ale ja som si myslela ze aka som dobra, ze aky odhad mam na tvoje tt, a ty to tam mas pichnute 😀 😀 😀 😀 😀

jul
28. jan 2010

skoda,ze sa tam neda dat ze 1tt 😀

wighy
28. jan 2010

pipi ja som normalne v sokuuuuu ale straasne sa tesim je to neuveritelne jupijupijupiiiiii

pipi hej uz od minlej jari hcodim do skolky a teraz som bola priamo za riaditelkou v oktobri a ta mi povedala nech pridem v janari pre prihlasku

hej 2 eur a niekde som pocula ze pytaju aj viac tkaze tak

jul ved zavolaj lekarke,ja osm najprv volala ci mam malu brat alebo staci ked pridem sama

pipka
28. jan 2010

moja kamoska si davala tu ziadost v karlovke a tam nepotrebovala okrem tlaciva co jej dali oni nic ine 😠 🙄

a aj to ...som doniesla papier, kde bolo napisane, ze som zamestnancom MÚ Dubravka ale nie ze momentalne na rodicovskej dovolenke 😅 a ked som jej to dala, povedala, ze uz je to v poriadku 😠 a pritom na papieri pozaduju aby bolo napisane, ze zamestnanec momentalne cerpa RD 😠 😠 🙄 no byrokraticke kravy 😠

jul
28. jan 2010

ved poslem to R...ona je hned vedla neho

pipka
28. jan 2010

julis...hodinu po sexe nie 😅 😕 😀 😀 😀

wighy
28. jan 2010

jul v poho chapeme sa aj bez w 😀 😀 😀 😀

dudu
28. jan 2010

pozeram jojku 😀 😀 😀 😀 ,

jul
28. jan 2010

alebo namiesto snz by tam mohol byt 1tt

pipka
28. jan 2010

wigh, ale ak uz mas prihlasku v ruke, to uz je ok, to uz ti ju musi vziat 😉
kedy ma Laura presne tri roky? 😕

dudu
28. jan 2010

pipi a kedy to bude oficialne, T to mozem zajtra povedat?

pipka
28. jan 2010

dudus...az v pondelok po ultrazvuku...oki? 😉

dudu
28. jan 2010

ok 😉 , ale vcera som sa jaaak musela premahat aby som mu to nepovedala ked tu tak sedel a hneval sa na to lietadielko,

jul
28. jan 2010

jeeej particku budu davat 7.feb