Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
idem teda aj ja caaago
packo
cauteeee,pipi uz 7tt 😉
a duduššš tebe uz dnes nabehne vecer 38 😎 😎 😎
pipi vcera som sa ta 2x pytala ci dnes dojdes a si mi neodpovedala 😠 😠 😠 😠 😠
kedy dojdes pre kocik?...kebyze neni tooooolko sehu,tak ti ho dovezem 🙂 ale mam bobky do BA...ci do BL?
😀
inac mne maly furt robi naschval co sa tyka rozpravania...ja mu poviem povedz mama a on baba,poviem este raz mama a on maba,poviem tata,on tady,poviem dedo a on dady,poviem zuby on beby a poviem dudu a on bababu.....a tyk dalej,uz som z toho na nervy,tak mu to pekne uz islo a cisto vedel vcetko povedat a teraz toto. 🙄
ahojte
vcera som musela vapadnut lebo laura mi vycupitala von a nechcela bezo man spat
jul to mi robi aj krpana ked si zo mna robi prdel 😀 😀 😀 😀 😀 ale ona si zacne vymyslat slova no proste hovadiny ale aspon sa nasmejem
ajojte , doteraz som sa trapila so zapnutim pocitaca 😠
a uz je hanka hore 😅
julis...dakujeme este raz za pozicanie kocika...cuduj sa svete , nas tatino sa len zasmial...nevyhodil nas 😀 😀 😀 😀 😀
ozaj, a keby si nahodou hladala jednu cervenu rukavicku, tak sme ju omylom zbalili 😒 😔 a mame ju doma, tak ked sa najblizsie stretneme, hned ti ju dam 😉
no my mame navstevu...dosiel brasko, tak sa idem venovat 😎
aj ked... on sa hra s fifinkou...tak mam v podstate volno 😝 😀
pipi... 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😵 😵 😵 😵 😵
tak predsa plodna 7micka, tesim sa... 😵 😵 😵
to kolko som tu nebola? 😕 😕 😀 😀
ajus dllllllllllllllllho 😀
no uz som ti ukazala ako sa to robi...tak dufam, ze ma budes nasledovat 😎
akurat musim dokramovat a vrham sa na to... 😀 😀 😀
kedy sa stahujete? 😕 😀 😀 😀
naaa, de ste? 😕 😕 😕
nooo dobra otazka 😅 dam ti k telefonu V...spytaj sa ho 😅 😀
najnovsie mi zahlasil, ze chce ist este kym mame len hanku na 3 mesiace do Anglicka... 🙄 no co k tomu dodat...ze sa chce zdokonalit v anglictine...ved na anglictinu uz chodi dva mesiace 😅 takze frajer nie 😖 🙄
ako si mu to povedala? 😕 😕 😕
frajer, nema problema... 😀 😀 😀 😎
co ako som mu povedala...? 😕
ze tati...vyzera to tak, ze budes zase tata 😎
ako sa tvaril? 😀 😀 😀 aj ti veril? 😕
kedy si prvy raz testovala ty , ty, ty... 😠 😀
naaaa, de ste? 😕 😕
dnes mame Gibsona zase dudus... 🙂 🙂 🙂
uz som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uz som tu aj jaaaaaaaaaaa, babo haja 😉
ajus, presne pred tyzdnom, ale nepripisovala som tomu ziadnu vaznost, len taky slaby duch...a aj ta choroba 😖 ale postupne ako mrsina nechodila, tak som skusila zase a zase a ked palica silnela...tak som sa objednala na krv a tam mi to len potvrdili 😉
pipi ty to uz tyuden vies???wow a ze si to vydrzala nevykecat heheheh 😵
zajtra chem robit nejaky rychyl a dobry kolacik tak ak mas nieco daj tip pls 😉
no jasne ze veril, co ine mu zostavalo, ked som mu ukazala tie testy...a jeden som aj pred nim ocikala...aby si nemyslel, ze su to este z prveho tehu 😅 😉
wigh, jogurtovy poznas? ten je superny a je to taky sup sup kolac, vsetko v jednej mise zmiesas a vykydnes na plech...take kolace milujem 😎
take najviac milujem hehehe aky je jogurtovy,??som prave dnes kupila jogurty aleleln ovocne

ja mam take papuce spacie paperove 😅 ale zima mi neni,lebo mam v spalni jak v saune