Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
pipi a aky je to kocik aj ja chceeeeem hehehe aby mi muz zobral von maluuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀
ahojteeeee 🙂
idem si vas precitat
to neva wigh, ja ked nemam biele, davam aj ovocne, to je len ruzovsie to cesto, ale chutia rovnako.
2 šálky kryšt. cukru
2 šálky polohrubej muky
2 jogurty
1 PRDOPEČ
1 vajce
ovocie podla chuti
Vsetko zmiesat rucnym slahacom a vyliat na vymasteny a mukou vysypany plech, ja davam predpiect, lebo ked som dala ovocie hned, tak prepadlo hned na dno a potom sa pri krajani rozpadaval, tak predpeciem cca 10 min, naukladam ovocie a dopeciem do ruzova. Ovocie akekolvek...aj cerstve aj kompotove, ja vacsinou davam broskyne.
A jogurt pouzivam ten velky 400ml jogobella ZOTT biely, ale uz som davala aj dva klasicke male ovocne a je to stale rovnake...mnamkove 😵
wigh, jané je to, trojkolka cerveno cierna...a velice sa mu lubi...no toto vediet, tak by bol vonku od hankinho narodenia stale 😀
to je lahkeeeee,nieco pre mna..prelenivu gazdinku 😅
pipi diiiky to je super lahky a aj vsetko mam domaaaaaaaaaaaaaaaaa dakujeeeem
no super ze sa kocik V lubi 🙂 ved to je taky isty aky si aj mala len trojkolka...aj farba sedi 🙂
nooo presne julis...farba ta ista, len ma o koliesko menej 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nooo presne
veru, vynikajuci kolacik...ja ho rada robim, lebo na to mam vzdy suroviny...a detickam velmi chuti 😉 sme ho v lete pekavali s babkou, vzdy ked k nam nejake deti mali dojst a len sa tak vzdy zaprasilo...az babka smutna zostala, ze jej sa neuslo 😅 😀
ten kolacik by mi teraz bodol k caju 😢
akurat papam hranolky, kecup tatarka, kto sa prida? 😕 🙂 🙂 🙂
ja hranolky este nemozem ☹ fnuk ☹ ☹
ale ja tu mam cajik a piskotky 😅 😀
kolacik si aj ja pisem, mozno cez vikend urobim... 😵
a mam aj kapustu kyslu, vitaminov nie je nikdy dost... 😉
ja idem taky z listkoveho cesta azlateho klasu s tvarohom robit, mam tu v mrazaku este od vianoc listkove cesto a potrebujem ho minut 😉
aj my mame kapusticku doma 😉 smrdi mi cela chladnicka 😅 😝
pipi a tam nejde ani olej ani maslo...nic take?
pipi, nedrazdi... 😠 😠 😀
ja mam v pivnici, 5 kil... 🙂 😝
tusim som si urobila malo... ☹ 😀 😀 😀
nie julis...ziadny tuk, len to, co vymastis plech 😉
ja mma vitamnou dnes dost na obed sme som jedla mrkvovo kapustovy salata, ptom sme vecer s malou zbodli celu brokolicu a teraz so mdo seba napchala grep 😀 😀 😀 😀 😀
coho mas 5 kil? Kapusty? 😕 si šlapala? 😀
nie, mam z domu, mama ma od nejakej znamej... 😉
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj a dobra je?
ano, kapusty, aby sme si rozumeli... 😉 😀
rozumieme si 😎

julis...V tu pobehuje s novym kocikom po obyvke 😅 😀 ze sa mu paaaaci 😎 a ze zajtra ide s fifinkou von aj doobeda aj poobede 🙂