Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
tak aj v tom si mala stastie 😀 to len ja som taka nestastnica 😀
boze mixi,nezavidim 🤐 aj mna caka osmicka 😝
lius, bola si aj s malou? 😕
ja si uz konecne od stredy nemusim pichat injekcie,chvalabohu 🙂
gratulacia... 🙂
hej aji,este kocik,skladat,vykladat,sedacka,babusit,podavat dudel,rozopinat a este som aj mame pomahala ,nie ona mne 😅 😀
kesenem 🙂
pipka musim reagovat, ty o tom nevies ale vdaka tebe a tvojmu pristupu som zacala uvazovat nad IVF a doma mame rocnu zoru, inac velmi podobnu hanke a musim ti povedat ako velmi ma potesila sprava o tvojom novom tehotenstve, tak sa drzte 🙂 vsetko dobre
od minuleho marca 😝
zomata gratulujem 🙂 mozno je vilkova 😀
boooze mixi 🙄 nezavidim
ani ja stale nemozem jest...ale aspon mam sanku v celku 😅
parada liušššš co? 🙄 😖 a hlavne to obliekanie ako cibulu 😝
preco nemozes jest pipi??
liuššš a uz to ine nebude 😅
pipi, ja si veru aj zavidim, ze to mam stastne za sebou, lebo som sa toho fakt pekelne bala 😔 a ta blba osmicka mi v ustach hnila, tak proste musela ist von a este som ju mala aj nejak nabok spriecenu 🙄
jeeej zomat, dakujeme, veeelmi sa tesime a zelame vseetko naj naj naj 😵
som rada dobrym vzorom 😀 😀 😀 😀
V mi tu prave hovori...ze mam zase napisat, ze ma najlepsiu manzelku 😀 no ma moj muz aj svetle stranky 😀 😀 😀 som mu spravila cajik a nakrajala kolacik, tak chvali 😅 😀 😀
ani nehovor juliššš 🙄 uz neviem ako ju mam obliect,vzdy sa spoti.ale mne by tak bolo akurat,no jej je teplo 😖
a mozno ma ekzem,uvidime 😒
v utorok nas caka usg zaludka,myslite na nas,dufam,ze to bude ok,radsej ju dr.posiela na prekuk
ty kokos,mne dnes nejak nedocvakuje 🙄
😀 😀 😀 😀 hehehe ze na prekuk
nieco ide na jojke
lius, nejaka sprosta infekcia ci ky ďas sa mi stale drzi v ustach a mam cele dasna zapalene a hlavne podnebie a jazyk uplne citlivy, ze ma kazdy hryz a jedenie ako take strasne boli ☹ a zda sa mi, ze aj ked som uz dobrala atb, ze sa to moc nelepsi 🙄
juliššš 😀 ja viem,sa vam tu stazujem,sak vsetky tym prechadzate 😀
jajjjj,nehovor mixi,aj mne hnije,nerobili mi ju radsej cez tehu,aj sa bali kvoli krvacaniu,tak ma to teraz caka
preco juliššš??
ty sa mas pipi 🙂
hlavne ze mam doma televiziu a cely tt som do nej ani nnekukla co budu davat 😅 😒
aano, nejaka romantika...asi to prepnem 😉
ty kokos...maly vyhukuje z izby...ze tataaa...on este nespi do kelu 😠
a z coho to mas??mne dala na zapalene dasna taku ustnu vodu na vyplachovanie,je seeehhhrrr gut 😉
liušššš nezapalujem mi nejak...hlavne ze kto komu odpoveda...sami to tu pletie jedno cez druhe 😀
jeeej toto je dobry film,tu herecku mam rada
a co mu odpovedas julišš??
jajjj 😀 sam uz zaspava??

pipi, ved aj som si to nechcela nechat ujst, ale mala som dost tazko trhanu osmicku zub, brali mi aj kus sankovej kosti a mam zakaz 4tyzdne jest tvrdsie veci, lebo mi hrozi zlomenie sanky ☹ nesmie mi to prechladnut, nesmiet mat uraz... tak co som mala robit ☹ nemozem poriadne otvorit ani usta stale a to uz su 2tyzdne ☹