Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
bohuzial... 😉 😀 😀 😀
mna tv noviny nebavia,same vrazdy,nehody a spol 😒
v hojdacke dlho nevydrzi,zacne plakat ze chce spat a doma nevie ani za boha zaspat,uz neviem co mam vymysliet 😲
a co pije mliecko?? 🙂
nutrilon s dvomi odmerkami kase teraz...ale ked bola majinka, tak len nutrilon 😉
ani liuššš mliecko si da do hlavy a ked ho vypije,tak zakrici mama...ja dobehnem a zahrka mi pred xichtom s flaskou a povie A A ..... to znamena,ze mu musim dotankovat 🙄
nie ani...ale ano 😠 😀
dnes som bola stastna,ze zalahla a zobudila sa na brusko zase 😖 a bolo po spanku,tak som ju nakrmila a isla jak nafetena do rakus
julišššš 😀 😀 😀 😀 😀 normalne mlieko uz pije??
a ked idete von lius, tak v kociku haja?
😀 😀 😀 😀 😀 kaprovala?
idem do perin, dobru noc, zajtra sa vidime... 😉
hej
nie ,stale nutrilon...uz 4-ku
ahoj aji 🙂
dobruuuu ajus, si nadspi, aby si tu zajtra dlhsie vydrzala 😀 😎
dobruuu aji 🙂
ale ako si mam aj pozehlit a porobit nieco ??nemozem ju naucit len v kociku spat,nie??
ale tam by prespala aj cely dne,lebo ona je unavena a nevie sa dat do spanku,len reve a reve,nervaci a ja uz nevladzem
vy aky kupujete nutráč? ja ten vanilkovy,ten mu šmakuje a ten bananovy nechce
liušššš a ten kolotoc nezabera?
nie nie, to ju neuc...lebo potom ti v postielke nebude chciet hajat...len ci aspon vonku haja. No ved toto sa aj mne nasi stale divili, ked mala hanka teraz to nespave obdobie...ze co je to aky problem...tak si chod lahnut s nou...no a kedy porobim tych 1000 veci, co nemozem robit, ked sa mi tu mota pod nohy 😅 😕 🙄
a hlavne, clovek si musi aj trochu oddychnut a prist na ine myslienky...nie len s dietatom 24 hodin...aj ked ju milujem najviac na svete 😉
ona na to chvilku kuka,smeje sa a za chvilu nastartuje a ide
podavam tri hodiny dudel ,az dpjdem na to,ze treba zase krmit
ja jej to striedam, mne pije secko...kontajner 😀 aj bananovy aj vanilkovy aj klasika 😉
ved to
a jak ju mam uspat??????????????????
a na rukach ked ju mas a hojdas, nezaspi? 😕
uz som zaviedla system nechat ju chvilku mrncat ,kukam na vysielacke ci ma dudel a hundre alebo ho nema,ked ho nema,pridem,pohladkam,dohovorim jej a takto sa to opakuje 😲
jjjaaajjj pipi,to by som ju neviem kolko uspavala,ona uz je zvyknuta,ze ju dam do postielky,ked ju zacnem takto uspavat,pokazim si podla mna aj tie vecery
no mozno to prejde samo...ze je to len take obdobie a zrazu zacne hajat pekne 😉
bodaj by si mala pravdu
liuššššš....to aj ja som furt podavala dudel..ked mu vypadol,to jak stupel keby stratil,hned sa mu huba otvorila dokoran a spustila sa sirena 😀

preeeesne lius...ty si u nas bola 😕 😅
pukne mi kost v nohe, alebo mi zaskrka v bruchu...a odznova 😅 alebo sibnuti susedia sa zarehocu...a dovidenia 🙄 😅