Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
nechapem co to furt blbne...to akoze kedy pojde konecne normalne?
baby pozerate eurosong??tento rok som dost sklamana, mne sa to nepaci ak minuly rok nevyhrali pociskova a mikulcik /boli perfektny/tito nemaju sancu podla mna 😕
jul aj mne svokra hovorila ze aj kedysi boli problemy dostat decko do skolky 😨 ,tak nechapem naku ritku zatvarali pred par rokmi plno skolok 😔
to aj my sme tak isli julis...vtedy sa asi inak ako po protekcii ani nedalo 😅
nam dedo vybavoval skolku...lebo sme chceli chodit do tej, co sme mali priamo pred domom, ale pridelili nas do skolky na opacnej strane sidliska...tak musel asi podplacat alebo co...tie slepice co vtedy odklepavali tie ziadosti, aby nas nasi nemuseli vlacit MHD rano o pol siedmej do skolky 🙄
ale nakoniec sme chodili do tej pod domom...pesi pekne a sami, to sa mi strasne pacilo, ked som uz bola vacsia, ze ma mama pri branke pustila, ze paaaa a ona utekala na autobus 😝 😎
mna poctivku by v zivote nenapadlo druhou brankou ujst 😅 ale stavali sa aj take pripady 🙄
dnes sa to uz nesmie...musis odovzdat dieta ucitelke z ruky do ruky 😅 😵
my kukame na CT1 ten cesky film chytte doktora
pipi aj ja aj segra sme raz usli zo skolky hehehehe
hehehehehe wiiiiiiig,to fakt? a kam ste isli?
ja som kukala kralovna XXL,ale uz som to videla,a prepla som teraz na tu euroviziu a KATASTROFA 🙄
wigh mas sa cim chvalit 😠 😀 😀 😀 len laure to nehovor... 😅 😀
to len ja som bola taka sibnuta poctivka stale... 😅
ja som nikdy nic nevyviedla...ani ako pubertacka 😅 😝
Pipi...mozno este len zacnes 😀 😀 😀 😀
segra ta na tom bola horsie lebo ona chodila do skolky daleko odkial sme byvali a zobral so sebou aj dve kamosky ukazat im macicky
ja kde som chodila tpo bolo blizko aj so msi isla pre jablko odtrhnut zo stromu 😀 😀 mali sme uuuzasne jablka
nestraaas julis 😀 😀 😀 😀
wigh dobreeee ste obidve 😀 😀 😀
ten pyco ma aky dekel na hlave 🙄
teraz som to prepla
boze henta skupina tam co chce 🙄
ako sorry ale tento rok mi eurosomg pride ako vysmech 😔 😔
no toto je hrozne 🙄 to uz tam nemaju co dat...ved toto nas predsa nemoze reprezentovat 🙄 😠
presne...si snad robia srandu 😝 😅
to je co za sutaz toto 😕 🙄
OTRAS 😝
musim to prepnut, lebo mi tlak stupa 🙄
toto je spev az mi mraz beha po chrbate, pociskova 😵
Ozaj Studenkova uz bude hrat v Panelaku a Bajzova v ordiacii...uz aby to bolo
kuknem radsej sandru bullock 😉
tato pesnicka je sila ☹ ☹ je mi furt do revu pri nej 😔
henten mikulcik je pekny pako....u kmotry si kupoval snubne prstene....no hrozny dzuno 🙄 co mi rozpravala
kde je Sandra?
jul fakt?? 😀 😀 😀 co take robil????
no videla som ukazky...uz sa neviem dockat 9teho februara 😀
no hral sa na celebritu 🙄
ale ta jeho zena Farkasova,ze ona bola strasne mila a zlata 😵

akurat mi minule mama hovorila,ze ja som bola prihlasena do skolky uz od 1 roka a dostala som sa ledva v 4 rokoch...aj to bol nejaky poradovik na to a ze ja som bola na 6 mieste a sused bol az na 13 tom a jeho zobrali a mna furt nie,tak moj oco sa nasral,isiel na mestsky urad a vynadal im tam a hned ma zobrali hehehehe