icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
30. jan 2010

mozem...ale to je taka vyprazana a to jej nescem ece davat 😒 a je toho menej...ona ma teraz pazrave obdobie 😅 nahodou by jej chutilo a V ma strach o prezitie 😀 on rybku miluje 😝 😀

dudu
30. jan 2010

pipiiii, teda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty si ale milujuca mama 😀 😀 😀 😀 😀

wighy
30. jan 2010

z som prepla na ct1 ten film je supeeer

pipi ako robis rybicku??? somdnes kukala mrazak a mam tam filety

capucino je mnaaaaam cokoladka

gratulujeme

😵

ja mam 158 a laura mala 33OOg a 51 cm, lekari sa aj kukali 😉 sa pamatam ked moj gyncods mi povedal ze mozno pojdem cisarkym lebo ze som utla, no prd som mu povedla ze nech na to zabudne 😀 😀 😀 ze ja mal v poho vytlacim

wighy
30. jan 2010

skoda za ten dabing hehe ja som zvyknta na slovensky 😉

dudu
30. jan 2010

a bolo to v pohode? wighy?

jul
30. jan 2010

wiiiiiiiiiiiiiiiig 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

ty si taky drobček? 😀 😵

dudu
30. jan 2010

ja mam svagrovu cakatelku cesku a jej sa mas mrazik nepaci jej sa paci ten cesky, a uz vobec sa jej nepaci perinbaba

wighy
30. jan 2010

jul to teda sooooom 😀 😀 😀 😀

dudu tlacenie v pohode len som mala dlhy porod,sice som sa pekne otvarala ale furt tam ostal nejaky len, tak so mnemohla tlacit aby ma mala neroztrhala po usi tak som rodila 15 hodin a nakoniec ma aj tak uz museli nechat lebo uz sa to nedalo zadrzat,ma aj krpana potrhala ale lekar super zasil 😵

dudu
30. jan 2010

uvidim ako to bude u mna, ja ked som sa narodila mala som 2850 a 48 a T ked sa narodil mal 4205 a 51 tak uvidim pokom bude nasa mala 😉

wighy
30. jan 2010

malo to byt lem

dudu
30. jan 2010

no ale ta kamoska rodila cisarakom, lebo ma nieco zo srdcom, sice nic vazne ale mala na vyber tak si vybrala rezanie

wighy
30. jan 2010

dudu ja 2200g a 37cm hehe a muz 4600g a 54cm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dudu
30. jan 2010

zacinam mat z toho bobky... 😒 , ako som sa doteraz nebala ,...teraz sa zacinam 😕 😔 😕 😕

wighy
30. jan 2010

ddu nebooooj ,je zbytocne sa bat niecoho comu sa aj tak nevyhnes,proste mala je uz v brusk tak nejako musi von 😵

ako mlada osm sa straaasen bala porodu,preto som sa bala otehu a ako som ostarievala a oteh som som sa cudovala ako som sa vobec nebala porodu, proste aj pocas porodu som bola uplne v poho som sa so sestrickou zabavala a ani druheho porodu sa nebudem bat 😉

wighy
30. jan 2010

pisem jak hotentot ale vynechavaju mi pismenkaaaa 😒 😝 😀

dudu
30. jan 2010

wighy, ja sa mozno ani tak toho porodu nebojim ako toho ze nevies den ani hodinu dopredu, a to ma asi desi.
Keby som mala presny termin a vedela, ze to nebude skor, tak som v poho...,

sak ja viem ze nie som ani prva ani posledna a cez usi sa mi nepretlaci, 😕 😅 😉 😉

dudu
30. jan 2010

v poho ja som na taketo hlavolamy stvorena, aj mne vynechavaju alebo sa napisu dvojmo 😅

jul
30. jan 2010

ani ja som sa nebala...lebo som nevedla do coho idem 😀

wighy
30. jan 2010

dud ja praveze keby som vedela ze kedy ta kby som sa pokakala ako by sa to blizilo 😀 😀 😀 😀 😀
mala sa ece neotocila co????

jul a teraz sa uz bojis??????

jul
30. jan 2010

nieee nebojim

dudu
30. jan 2010

mala sa ese neotocila 😒 ☹ , normalne ked si pretaca hlavicku zo strany na stranu tak mam gulu vedla zaludku jako svet 😉 😀 😀, a ake to je tvrde 😀 😀, to urcite nebude nic ine ako hlava

wighy
30. jan 2010

hmmmm ale treba dufat ze si to rozmysli

moja segra sa tez narodila KP 😉

dudu
30. jan 2010

a hlavne ju mam celu natlacenu na pravej strane, aj brucho mam vacsinou vydutejsie na pravej strane..., vobec ho nemam pekne rovnomerne gulate

dudu
30. jan 2010

jedna znama mi hovorila ze prvy porod teda hroza a idiel jej normalne a dcera jej isla KP a bolo to ovela jednoduchcei..., ze kby to mala porovnat tak ten druhy porod KP bol lepsi... 😒

pipka
30. jan 2010

mne sa tiez obvykle cesky dabing paci viac...ale su filmy, kde si to bez slovenciny neviem predstavit a mrazik je jeden z nich 😉 no a perinbaba v cestine, to ked som videla...sa mi vracat chcelo 😝 😅

dudus neboj, porodis a aj zabudnes 😉

pipka
30. jan 2010

som zvedava ako budem rodit ja 😅 ci to zase bude take rychle a lahke ako pri hanke...alebo sa natrapim 😒 ale to uz bude dufam moj posledny porod, tak je mi to jedno 🙂

dudu
30. jan 2010

ze pipi? namiesto alzbetky dali anezku... 😒 , a posledna veta o tej smole tak to tam uuuuplne zmenili.., a cely vyznam to pokazilo, to mohli rovno vystrihnut 😠

jul
30. jan 2010

aleo Angeliku ako dodrbkali slovenskym dabingom,Studenkova ju hrozne nadabovala....alebo minule som kukala Rockyho so slovenskym dabingom a musela som ist spat...to sa nedalo. 😝

jul
30. jan 2010

pipi co ty vies...mozno budes mat aj cisarak

dudu
30. jan 2010

studenkova nevie dabovat, ona si mysli aka je uuuzasna ale teda dabing jej nejde, v jednej casti priatelov dabovala niekoho ale zistili ze jej to nejde a pokracovanie bolo nadabovane inou babou