icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
24. jan 2010

na DOMA, to ty nemas 😒

jul
24. jan 2010

😠 😠 😠 😠 😠 do rici

pipka
24. jan 2010

ta kristina farkasova je vraj hrozne mila, taka obycajna babenka, na nikoho sa nehra a nedava kazdemu znat, ze je dcera Borisa farkasa... 😉

Co napr. Studenkovej dcera to vsade trubi ako prve 😅 kravka 🙄

jul
24. jan 2010

😀 😀 😀 😀 😀 to fakt?

wighy
24. jan 2010

😀 😀 😀

pipka
24. jan 2010

sak sa divis...vola sa po tatkovi Párnická, tak sa musi pripominat...tupaňa 🙄 🙄 🙄 😅
ona chodila do skoly s mojim ex a ona to vraj kazdemu povedala rovno s podavanim ruky, ked sa predstavovala 🤐 🙄 vravim...krava 😅

wighy
24. jan 2010

prave som prepla na cinemax ale ako vidim bude to bubu film tak radsej pomaly idem do hajan

pipka
24. jan 2010

vyzera pomaly starsie jak jej mater 😅 😝

wiiiigh, uz ideeees? 😕

wighy
24. jan 2010

pipi presne 😀

ece nie ale pomalyyyy

pipka
24. jan 2010

sme to prepli kym je reklama na CT2 a tam Becker a Edberg 😅 😀 na plovarne

dudu
24. jan 2010

helooo gilrs 😀
aj my sme dnes mali chlebik vo vajicku s karickou a paprickou 😀 😀 , aj som si na Mixku spomenula 😀

jul
24. jan 2010

to akoze ta blodyna vyhrala? tu euroviziu

dudu
24. jan 2010

girls 😀
samozrejme

pipka
24. jan 2010

ajoooj dudus 😉

budete tu este dlho provokovat s tym vajcovym chlebom 😕 😅 😠 😀 😀 mnaaaam

dudu
24. jan 2010

pipi , pusa boli? 😒 ☹

wighy
24. jan 2010

ahoj dudus 🙂

pipka
24. jan 2010

boliiii, boliiii ☹ fnuk fnuk fnuk 😔

wighy
24. jan 2010

pipi nechapem ze to tak dlho trva ved beries aj lieky aj repik, som zvedava co ti povie zubarka

looola
24. jan 2010

Ahoj kočky.
Tak ako byť trpezlivé pri čakaní na //??? Hmm? Hlavne po tých opakopvaných sklamaniach keď tá mrcha stále dorazí.
My sme boli min. tý. na lyžovačke v zahraničí kde som na 26. deň dostala MS , trvala 2 dni, bola o niečo slabšia ako zvykla. Dnes už nič, žiadne bolesti. Možno je to kvôli cestovaniu a dovolenke ale počula som že niektoré babenky mali " atypickú " MS aj keď už boli tehu.
Má z Vás niektorá podobné skúsenosti?

dudu
24. jan 2010

ja som kukala markizu a dobra blbost to bola, a teraz som prepla na jojku, lebo som to uz videla ale nie odzaciatku 😉

wighy
24. jan 2010

looola osobne nie ale tiez som o tom pocula

dudu
24. jan 2010

ahoj loola, ja som uz vedela ze som tehu a krvacala som a aj pipika to tak mala..

pipka
24. jan 2010

wigh, podla mna mi stale este nezabrali antibiotika 😒 som vcera volala s dracikom a ona mi hovorila, ze v lete mala toto iste a ze jej sa zacalo postupne ulavovat az tak za 10 dni 😅 🙄 tak sa este musim obrnit trpezlivostou ☹ ale zajtra k tej zubarke skocim, aspon nech na to kukne...a uvidim, co povie 😉

uz vyplachujem alchemylkou, repikom, salviou...a ked mi nieco zaberie, ani nebudem vediet co 😅 😀

wighy
24. jan 2010

ff pipi tak to budes mat dovtedy vysnivanu postavu 😉

pipka
24. jan 2010

aj ja som krvacala, som si myslela, ze dosla ms a pritom som uz bola tehu...ale len jeden den a potom len spinenie 😉 ale vraj je to normalne, ved skus testik a uvidis 😉

wighy
24. jan 2010

jul kde si??isla si hulitt????snad si neprimrzla o zem 😀 😀

pipka
24. jan 2010

boze wigh, ved zmiznem zo sveta 😅 uz teraz ma V stale maga...ze sa stracam 😀 ale neboj...k strateniu mam este dalekoooooooooooooo 😀 😀 😀 😝

looola
24. jan 2010

Dudu,a to si mala klasickú MS aj s kúskami maternicovej sliznice? Silnú alebo len také špinenie? Koľko dňovú? Potom kedy si začala tušiť že si tehu? Ja nemám žiadne príznaky, lemn tá MS bola nezvyčajná ale to asi kvôli dovolenke.
Pekné mená si vybrala pre dievčatko🙂Koľko ste snažilkovali?

dudu
24. jan 2010

ta komedia na jojke sa zda byt dobra 😉