Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ano julis...aj na e-kociky rovnako + autosedacka a postovne a doprava zdarma 😉 dokopy s autosedackou som ho kukala za 290€ 😉
tento je pekny julis, len ma podla mna tie predne kolieska dost male 😒
mixi ano ja mam golfac
http://wwww.mimibazar.sk/foto.php?id=7672140
tento len striesku mam taku pieskovozelenu
idem ja haji, cawses 😉
ja ani neviem, ci ma vyznam pre nas zhanat nieco s velkymi kolesami, ci fakt len nejake lahucke golfky... len my ked pojdeme na nejaky dlhsi pochod, tam mi golfky nepomozu moc asi 😖
dudus, paaa 😉
mixi ja ho berem len vtedy,ked echcem aby mi maly utekal kade lahsie,len na nakup alebo tak,ale aj to sedi vycsinou vo voziku nakupnom,ale ked idem na postu a je tam rada tak je v kociku radsej
dudus a ako dlho este myslis, ze budu chciet byt v kociku, oplati sa ti to? 😕 ved ked pojdete na dlhsie, vezmite si radsej nosice na chrbat, ak idete obidvaja samozrejme 😉
nie dudus...ale mixi 😅 😝
to nie mixi,to neni na dlhsiu trasu 🙄
ved prave, ze su situacie, kedy proste pri tych dvoch tornadach kocik treba, lebo sa to inak zvladat neda 😅
a predsa len uz mali 2 roky a v lete budu mat 2,5 a neviem fakt co zhanat
inac ja som uz kocik nepouzila 100 rokov,ten golfac vozim v aute a s nim som bola naposledy este pred vianocami s pipkou v parku...odvtedy nie 😅
ale pri dvojickach to musi byt horsie 😅 😖
no veru julis...to bolo naposledy..co sa nam tie listy lepili na kolieska 😅 😝
ja mam co robit j s jednym,ako ho udrzat ked sa furt trepe a chce mi zdrhnut 😠
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ano pipi,to si mala ten zlomeny vtedy?
pipi, nosice na chrbat nemame, to ako po prve a po druhe sa mi naozaj nechce vlacit pri mojich 48kilach na chrbte 14 kilove hebedo ☹
nee, to sme boli s golfacom vtedy 😉
no mixi...musis pribrat inak to nevidim 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale nie, no ist s dvojkami sama na nakup sa ani inak ako s kocikom neda 😅
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mixiiii to si zabila 😎
pipi ty uz nemas ten hlboky?
jeminku pipi, sak zerem jak utrhnuty vagon a nepriberam 😠
julis, 😉
aky hlboky? 😕 nemam uz ani hlboky od mixky ani navettu na golfac, ja som to hned predala...ved ja to nemam kde skladovat 😝
mixi...chytaaaaaaaaaaaaj, hadzem ti 10 kil 😀 😀 😀 😀 😀 😅
vdaka pipi, ale nechaj si 🙂 ako tehulka ich budes potrebovat 😉
na priberanie nie je nahodou ten pangamin ci jak sa to vola?
pipi a vtedy si mala mrte vela listov na kolesach 😀
teraz uz len ten terenak predat...a mam tu konecne prazdno. A golfac si necham, ten je na nakupy dobry, do auta maximalne skladny a po obchode sa s nim super manevruje, a ten mi tu nezabera miesto, ten mam zlozeny v skrini 😉
no tu vanicku som myslela...inac si to kludne dojdi uskladnit ku mne 😀 ja tu mam placuuuuuu

http://wwww.mimibazar.sk/foto.php?id=3545943
mixi aj tento je zaujimavy