Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
mam zase nad hlavou disko... 🙄 🙄 🙄
ano ano ajus...nemozem teraz nic...lebo babka sedi vedla mna a nakuka 😅
pipi , sak my pockame do vecera..., 😉
u nas bol dnes zazracne klud, ked hanka spala...vyyyyynimocne 🙄 😅
ale aspon sme sa s babkou a dedkom v klude naobedovali...a dedko zaaazracne neodvraval...a aj duplu si nalozil 😎 😀 aj dva taniere polievky aj palacinky chcel duplu...5 mu nestacilo 😅
dudus...no musite...lebo nemozem teraz ani fotit...sak by babka umrela od zvedavosti, keby som tu nejake fotky stahovala 😅 😝 by si hned myslela, ze hankine a chcela by vsetko vidiet 😲 😀
jeeej podvodnici na spektre 😉
no tak to u nas je teda dobry hluk, asi po tyzdni kludu dnes zacali znova...neviem kedy mienia doprerabat ten byt ved ho robia uz tri mesiace a to mali napisane ze do konca novembra...
som dnes nahravala na kameru ako sa mi v brusku vrti taminka 😅 😉 , neviem ci to bude dobre vidiet 😉
dnes mame panelak 😅
huraaaaaa panelaaaak KONECNE 🙂
ahojteeee na panelak sa tesiim a aj na afery som zvedava a co to bude 😉
haloooo
ja som uz okupkana, mala júz haja a ja cakam na panelaaak a cakam ky msa mi vyhcladi cajik,juuuj pohodaaaa 😀 😀 😀
ja uz kukam 😉
halooo aj u nas sa uz haja 🙂 cajik poruke, a šiška v ruke 😅 😀
ja az po panelaku afery budem kukat, teraz mam serialik na CT1 😎
mas aj ine novinky pipi? 😅
maaam, len to musim pofotit 😎 lebo som doteraz nemala cas 😝
ale zatial v kratkosti, fazulka ma 5,4mm a podla uja doktora je vsetko v najlepsom poriadku 😉 najblizsiu poradnu mi dal o mesiac, a to mi vraj da aj tehuknižku, inak mam ist teraz vo stvrtok zase na krv, kvoli vsetkym tym testom a tym mojim protilatkam, kedze ja mam RH negativ a V ma RH pozitiv 😒 🙂
nooo de ste? 😕
pipi robis novy album?
ajka asi uz snazilkuje
wighy, ninka, a lumah ??
a bolo uz aj srdiecko?
pipi to je super ze sa fazulke dari, uvidis vsetko bude okiiiiiii 😵 😵
ja som mala uz srdiecko ked boal fazulka 5,82 , inac este raz gratulujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a je tam len jedno babatko? 😕
SUPER PIPI GRATULUJEME 😵
ahojte 🙂
pipi, gratulujeeeeeeeeem a tesim sa spolu s vami 😵
ano ano dudus...len jedno 😉 to som sa ako prve pytala 😅 😀 ano srdiecko uz bilo 😵
nnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadherne pipi 😉 😀
ja som si len tak rypla 😀
tie modre testy su tie odo mna? 😅
Ty kokos pipi ake hrube palicky 😀 palice-dialnice 😀 😵

neboj, ani sa nenazdas a bude to tu... 😉
ja ked som dlhsie doma, tak tiez neviem, co je za den... 😀