Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
dudus, my sme to uz videli 😉 ale je to dobreee, kukaj 😎
looola, no my sme snazilkovali veeeela tolko neprajem ani najvacsiemu nepriatelovi, hlavne ma pri tom nebolelo brucho a krvicka bola svetlejsia nez inokedy, ved ked si si nie ista urob testik....
aj ja kukam jojku
pipi sak aj ja som to videla ale nie od zaciatku,
bude sranda ked ti zajtra zubarka povie ze to je detska zaba 😀 😀 , co jej povies ze si cucala spinave 😀 😀 😀
dudu 😀 😀 😀 😀
ze som olizovala manzelovi vtaka a zbijem ho, lebo ma klamal, ze sa kupal 😀 😀 😀 😀 😀
ale nie, no co jej mam povedat, ze nech mi da cokolvek, len nech mi to rychlo zaberie 😅 😀
pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , super 😀 😀 😀 😀 😀 som chytila sajbu smiechu, to budu asi tie hormony ci co.. 😀 😀 😀 😀
no sak co som jej mala na to napisat 😅 😀 😀
dobre si to napisala 😀
Dudu, testík si neurobím lebo sa nechcem zbytočne sklamať.
Ja už mám pocit že by to bol skôr zázrak keby sa to podarilo. Už sa snažíme 2 roky a 2 mes., jaaaaj...
A ty si nakoniec otehotnela prirodzene? Vieš kde bol problém?
mne tu az slzy tecu...sa uz rehocem sama na sebe 😅 jak kravka 😝 😀
pipi toto bola hlaska dna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 fakt supeeeer
no dakujem za uznanie 😅 😀
sa nam trosku ponatriasa sadlo na vecer a zas pojdeme spat chudsie 😀
veru veru tak ja uz aj mozem
majte sa kraaasky 🙂
dobre wigh, tak paaa zajtra 😉
looola , nie otehotneli sme pomocou dr. po viac ako 6 rokoch, nestresuj sa velmi a ono to pride samo ked tomu budes najmenej verit, ja viem ze teraz to vidis zufalo anoi ja som tomu neverila ked mi to niekto povedal, ale je to tak...., ci menej na to budes mysliet tym to skor pride a hlavne vyber si meno, ze vraj aj to urychluje aby ti prislo to prave babo..., drzim palce 😉
ahoj wigh, dobru nocku
ja som mala dnes hnily den, len som navarila a pospinkala som si dva krat poobede, 😅
ja som tiez len varila a umyvala riady...inak sa tu len prevalujem pod perinou zlava doprava a naopak 😝 😅
uz nech je ta fifinka doma, lebo tu zhnijem 😲 😀
ved zajtra uz budem musiet mat zase vrtulku v riti 😅 😝
kedy pojdes zubarke, aj s fifinkou? 😕
Ďakujem🙂
Ja už mená dávno mám🙂, len zatiaľ nemám ich komu daď☹
Koľko si mala rokov keď si mala dieťatko?
Ako si to psycicky zvládala psychicky toľko rokov? Keď už počúvam od okolia otázky charakteru kedy budete mať mimi mi je už blbo, radšej ani nehovorím že sa snažilkujeme.
niee, ja mam zubarku v dubravke, tak cestou pre fifinku sa u nej zastavim a potom pojdem k nasim. Asi poobede, nech sa tam este naobed vyhaja a potom pre nu pridem. Doobeda este musim tu vybavit banku, postu, nakup...a poobede vyrazam 😉
no ja mam teraz 33 a na babo som cakala odkedy sme sa zobrali..., a to bolo ked som mala 21 😅 , a na otazky typu kedy bude babo, som odpovedala ze vtedy ked to Pan Bozko dovoli a potom sa otazky prestali sypat, lebo kazdy si uvedomil, ze to asi nejde tak ako by sme chceli...
A ty mas kolko rokov?
pipi som citala, ze vybrat bannku... 😀 , musela som si to precitat tri krat
aj vybrat banku by sa veru zislo 😅 ale na to zatial nemam odvahu 🤐 😀 😀
saze mi v spalni smrdi ako keby sa mi tam vy...li mysi ☹ 😠 😠 , neviem cim to je ze mi tam tak smrdi, to akoze mi mala bude spat v takom smrade... 😠 ☹
a nehladala si pricinu smradu? odkial to ide? 😕
juliska sa hrdila, ze sa tema zalozila len pre vas dve, ale ked som prisla ja tak ona sa stratila... 😠 😠 😠 😠 😠

😀 😀 😀 😀 vidis ako je V vsimavy???? 😉