Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
kolko novych xichtov je tam
ja som pila vzdy kavu s jednou lyzickou cukru, ale ked mi nakazali dieetu, tak som zacala kavu bez cukru aj bez mlieka, ale nechuti mi 😝
duduššš to by som ani ja nevypila,ja musim mat mlieko
som si pospinkala tak polhodku a teraz som spapala halusky s vajickom nato som si dala bambino a k tomu kyslu uhorecku,
tusim tu bol niekto hladny 😀
hej kukam ale co ti ja viem 😨
ja som kavu nepila nechtila mi pijem ju tak poriadne asi rok
dudušššš...ako sa citis???
muz kupil aj dolce gusto ale tie kapsule su hnusne drahe 😝 😝 😝
ja som kavickar uz asi 16 rokov....to mi mama uz nadavala ze aby som tolko tej kavy nepila a to som mala okolo 16 rokov 😀 😀
no zatial OK 😉 , akurat ma teda poriadne pichlo na lavej strane pri vajci, ked som sa chcela postavit 😒 , no ale zatial jee vsetko v poho....
ja som musela pit kavu tajne pred nasimi 😀
ano ano to je draheee
ja som tiez kavickar, ale ked ju nemozem mat s cukrom, tak som ju dost obmedzila
a mavas aj pravidelne bolesti dudušš?
nie 😕
ja sa dnes nestacim cudovat co sa R stalo,uz mi dnes od rana 4x volal...len tak ze co robime,co maly,ci ideme von a tak a ze dojde a ze cely vikend bude s nami a ze pojdeme niekam na vylet....parada co? nechapem furt aka zmena....ale dufam,ze uz to bude len taketo,ze sa bude chovat normalne a zaujimat sa o maleho 🙂
no a v telke uz nic... 😒
duduššš,ja som mala 2 dni pred porodom bolesti kazdych 20 min,take slabe a den pred uz som si namerala kazdych 10 minut,ale take slabe furt
nic? do rici zabudla som si vcera kupit program 🙄
super julis , len to potom netrba pokazit hlupou hadkou...., skus ho za to pochvalit... 😕
a dnes nejde kit? to som si uz zvykla kuknut,celkom ma to bavi
ja som nasla na ct1 karla sipa..., to mozem
jeeeej kit uz zacal 🙂
daleko mam ovladacku 😠
duduššš myslis co si tam pozyva tych hosti? prve sekundy som rozmyslala ze kto je šip 😀
jul 😨 😨 😨 wow no super, tak ako dudu hovori skus ho zato "pochvalit" len by som chcela vediet o co mu ide a on teraz kde byva????
ano, ano, vola sa to vsechnoparty 😉
kida nemusim, to je dalsia akoze kriminalka a toho mam uz po krk
wig byva v BA
ci v BL? 😀 😀 😀 😀
Pochvalit? hehehehehhe ako male decko ked samu nieco podari? 😀 😀 😀
jaaaj fakt ved si pisala ze byva nedaleko lekarky ja som dost vypadla takze ani to neviem preco ty byvas v PK,viem ze ste stavali ale potom mam len hmlu.... 😀

kukas panelak?