Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
tak v tom mas pravdu...
a este nevies kde lia rodila?
no tusim 5 ci 6 dni...nepamatam pesne, ved ona ti napise 😉
v ruzinove
kym ona pride na kona ja uz budem mozno aj doma s malou 😅
myslela som si 😉
no to aj ja dufam 😉 ved uz je konecne na rade 😎
ja som presne takto pri hanke preberala od julisky 😎
ozaj, a julis kde je 😕 😠 zas fernetuje 😀
boze,dnes 1x maly v deckej v noci ☹ uz mi je smutno,ktomi bude chrapkat do uska? ☹
no spomen certa... 😀 😀 😀
julis...poslem ti V...keby ti chrapanie moc chybalo 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀
mala som tu svekrusu
pipi,ale ja hovorim o chrapkani,nie o zbijacke 😀
julis , sak tebe bude maly skor chybat ako ty jemu, tusim 😅
ved mu das tlmic...a bude ti chrapkat 😅 😀 😀
aj so svekruskou ste popijali...ci len ohovarali 😀
jul rozumiem ti ☹ ☹ ☹
no ja som T tiez umravnila , som mu povedala, ze ked mieni chrapat tak nech je stale otoceny na druhu stranu..
a dnes v noci ked som sa prebrala vzdy bol otoceny do obyvky 😅 😅 , nahoda?
pipi ozaj mozem mat zatial pozicanu NANY? kym sa ti druhe nenarodi?
len ohovarali,svekrusa je moja partacka na cigu 😀 svokor je fernetovy partak 😎
aj V sa uz snazi byt len k oknu otoceny...ale niekedy sa mu teda zadari 🙄 ked sa zvali na chrbat...amen tma 😝 😅 jak drevorubac 🙄
jake to mas podelene jul 😀
svokor na fernet, svokra na cigu a R na nakupi, tebe je ale hej 😀 😀
jasneee dudus 😉 sak ja som to aj tak pouzivala len do nejakeho 7. mesiaca...jak uz mala cestovala po postielke, tak to uz nemalo vyznam...by to len falosne pipalo, ked by na tom nelezala... 😉
jaaaj julis, dobre to mas zadelene 😀
pipi sak paticka nenapadko do kolena 😀 😀 😀 , alebo do ritky 😀 😀 😀 , mne to funguje 😀
sak dudus...minule som ho v noci kopla...lenze hanka medzi nami...tak on myslel, ze uz je rano...vstal a isiel sa umyvat 😀 😅 😀 😀 , ale ked zbadal kolko je hodin...to tusim 3 boli...tak uz si lahol v obyvke...a ja som sa konecne v klude vyspala 😀 😀 😀
no super, aspon nejaky ucinok to malo 😀 😀 😀 , ja zabudam ze medzi vami aj fifi niekedy spava.., a ju ten chrapot nebudi?
cuduj sa svete...chrapot nie 😅 ale hluk z ulice alebo od susedov ju zobudi... 😒
ona je asi taka spokojna, ked sa nas dotyka...ze jej ani chrapanie nevadi 😝 😀
ale nie je vzdy medzi nami...uz dlho v noci u nas nespala...posledne dni az okolo pol siedmej ju k nam beriem...a ece spolu potiahneme, ked uz v do roboty odide a mame celu postel pre seba 😎
pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dnes bola bohovska...som jej vecer nakrajala ten tvarohovy kolacik na kusky a vidlickou si to napichovala...a jeden kusok jej z tej vidlicky padol na zem...a ja som ju sledovala...tak kukla, ci sa pozeram...a zrazu dvihla ruku a prstom ukazuje na strop...ze toto...toto...tam...tam...jezibaba vychcana...hned chcela odviest pozornost 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 , no pokom to maaa 😀 😀 😀 fifina jedna 😀 😀 😀 😀

aj som rozmyslala, ze ja porodim a ajka ma ovulaciu, dufam ze preberie po mne sstafetu 😅