Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
nic proti madarsky hovoriacim ludom, maj aj jednu kamosku, ale ja nemam asi na nich stasie, co madar to ma chcel podviest , oklamat, vyuzit.. 😒, cest vynimkam, sak mam aj kamosku, ale....
dudus...Slotu na nich 😀 😀 😀 😅
ale jasne, ved naspat to posli...ale nie skor ako to oni poslu tebe 😠 😒 svine, normalne vyckavaju, ci si si to nakoniec nerozmyslela... 😠
inac k tomu natacaniu, ja som si aj brusko uz natacaka, ked sa mala vrtela, je to len malo vidno ale neva 😅
ved aj to bude vzacnost...pockaj ako sa na tom po rokoch budete smiat 🙂
boooze, ved mne uz zacinaju zufalky...skoro som zabullla 😠 😅 😅
tete so povedala, ze ja idem v pondelok do pod noz a neviem kto to potom prebere, lebo som sama... 😝 a ze ja nemienim s pupkom pre ich chybu chodit na postu ako na klavir, ze ja musim ist autom a v Ba sa neda pred postou zastavit , ze musim ist do garaze a ta stoji 2 ecka na hodinu, no kecala soooooooooooooooooooooom 😅 , tak som naozaj zvedava ci to tu zajtra budem mat, lebo ona povedala, ze mi to teda posle prvvou triedou...
dobre si jej povedala 😎
pipi a kde dávaju tie zufalky?
inac som rozmyslala, ze si s toho baliku jednu plienku necham, ale potom si hovorim , ze serem na nich, nech sa maju dobre, ze ja chcem len to co som si zaplatila..., boooze preco mam chrptovu kost? a jemnu kozicku?
na prime lumi 😉
lum asi na prime
t mi dnes aj tehu knizku oscanoval na pamiatku 😅
aha primu nemáme
aj ja ju mam prefotenu 😎 dobre odlozenu 😎
tusim ju sem pridam 😅
dudu ako sa cítiš?
Ozaj videli ste to foto, čo som sem dala link z facebooku?
daj daj daj 😵
ano lumi, videli 😉
luuuuuum kukalasom drobcekov ako sa sankujuuuu je to strasne podarene a rehotala som sa jak hovado 😀
neni dobre vidiet 😒
je to lepsie vidiet ak si ten obrazok stiahnete do svojho PC a potom kuknete..., pekne tam je vidno KP, koniec panvovy na poslednych ultrazvukoch 😒
dudus...sak je to nejake maleeee,to si mam lupu vziat 😅 😀 😕 😕
sak jaaaa jej to vysvetlim ..., ze taakto sa babo nema chovat ked je este len v brusku.. 😉
upravoval to T, ja to neviem....
ja nemam svoju tehu knizku prefotenu 😔 😢
no dudus, mne to ani tak nie je vidno...to zas mam cele rozmazane 😝 😠
pipi ani ked si das zoom? to nevidis ? 😕
inac dufam,ze zajtra ma uz konecne nezobudi odhrnac 🙄 uz by mohlo prestat snezit 😠

dudušš to su pekní hajzli! 😠