Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
rozumiem, neboj... 😉
..ajko... 😀 😀 😀
si sa mala naucit po madarsky, mozno ti len nerozumel... 😉 😀 😀 😀
rozumel 😉 , myslim si ze veeelmi dobre rozumel
akurat som si urobila dieru do prsta s noznicami... 🙄 🙄 🙄 😢 sa pokusam opravit zips... 🙄
dnes som poumyvala podlahu doma ale asi umyjem trosku aj tie schody, sak su uplne biele a ja to potoom mam doma 😠
nacom? na bunde?
to je taka nekonecna praca, o chvilu to mas na schodoch zase, ale aspon budes mat dobry pocit na chvilu... 😉 😀
ano... 😠
neviem ako sa mohol vytiahnut z tej jednej strany... 😒
som si spomenula, ja som raz na rifliach v rukach bratovi presila zips a este som aj na tie rifle aj rozne ine latky nasivalaa..., celkom sa mi to podarilo ani nebolo vidiet ze som to v rukach robila, ale poviem ti ze prsty som mala dokonale dopichane
nedalo sa ten zips len opravit?
musis nasit novy?
som sa to, za co tahame snazila roztiahnut, ale samozrejme, ze to nejde... 🙄
ja nemam stroj a tak sa s tym nemienim bavit zase, zahodim to a bude, hnusne umele zipsy... 😠 😠 😠
ja sa uz tesim na to ako budem strikovat a budem mat presne taketo nervy 😅
uz som si aj necht orypala... 😖
vzdavam to... 🙄
nohy mam zas jak zaba, ja uz chcem teploooooo... ☹ 😠 😠 😎
som nevedela ze aloe vera nie je kaktus... 😕 , je to celad sukulentov a prribuzna je s cesnakom a cibulou 😕
nepozeras damsky magazin?
co je sukulent? 😕 😕 😕
nepozeram nic, ja ked som doma z roboty, tak som rada, ze je vsade ticho... 🙂 😀 😀
teplomilna rastlina
kaktus 😉 a teda aj aloe 😉
na, damsky magazin a uz sa to tu hrnie... 😀 😀 😀
tak je to kaktus ci nie, kazda ine pisete a ma zavadzate... 😠 😀 😀
este dovaram obed, ale o chvilku uz som tu...
mala zaspala az o jednej, tak snad aspon do druhej mam frei 😎
len dovaraj, ja neviem co budem tvorit vecer, sa mi tak nechce nic robit... dochadza mi fantazia... 🙄

lebo sak hormony aj so mnou zatrepali ked sa mi spustila ta zatka, som revala ajko male decko.. 😅 , ale ked uz prisiel T tak bolo po vyleve