Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
kto rozhoduje o tom, kedy ide zena na MD? 😕
lebo aj to ze sa to plati na mesiac a podla mna ta teta ti nepovedala, ze vlastne za januar by si stihala, lebo 1.1 si bola len v druhom tt
no ono to je 270 dni do porodu oficialne...ale ak to chces stihnut platit este z platu, tak idealne je 270 dni do nastupu na MD, aspon tak mi to teta vysvetlila. Mi vyslovene povedala, ze mne sa to uz neoplati, lebo by som tie peniaze zbytocne len statu nacpala, a ze aj 13€ mesacne mi pomoze viac ako dat ich statu a nic z nich nemat 😖
aji lekar
tak a teraz som uz z toho jelen... 😀 😀 😀 😀
dudus a podla coho rozhoduje? 😕
lebo sak oni neberu tie peniaze ku konkretnemu tyzdnu ale za mesiac
kolko je potom ta maxi materska? 😕
ak nie su problemy, tak ti lekar povie, aby si isla az 6tt, aspon ti o tie 2tt dlhsie vydrzi materska, ale ak si na rizikovom automaticky ta dava myslim 8tt, aspon tusim pri dvojkach to tak je...ale aj to je individualne 😉
podla mrchy a velkosti babatka
mna ani na MD nechcel poslat, mi hovoril, ze kam sa zeniem...
pipi, socialna poistovna je tam nedaleko teba, ze? 😕
sa tam asi pojdem poinformovat... 😉
maxi tusim 28tt
dudus, ani nie tak podla velkosti dietata...ako skor podla tlaku, bielkovin v moci, protilatok...atd, proste ak tehula nema ziadne komplikacie, tak ide na MD klasicky 6tt ale ak su problemy, odporuci skorsi nastup
dudu, co 28tt? 😕 😕 😕 som mimooooo.... 😀 😀 😀 😀
menej ako 6tt nie? 😕
asi tak ,
hej oproti na Zahradnickej 😉
ja mam telefon na jednu pani, co to ma priamo na starosti, tak mozes zavolat priamo jej 😉
aji akoze mimo? 😕
ok, mi mozes poslat do IP, skocim tam v pondelok... 😉
co 28tt? 😕 😕 😕
no 28 tyzdnov dostavas matersku a potom sa musis prehlasit na rodicovsky prispevok
28tt mas matersku a potom prechadzas na rodicovsku dovolenku
v telke robia palacinky 😠
aha, ja som myslela, kolko je maximalna, teda najvyssia materska, ked sa pripoistis... 😉
ajus, mam to v spalni, tak az ked sa mala zobudi
pipi 😀 😀 😀 😀 😀
ok, pipi, ved nehori... 😉

to znamena, ze ak zena v prvom dni cyklu, ked ma este mrchu a ide sa pripoistit, tak to uz nestiha? 😕