icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

ajka23
autor
5. feb 2010

ona sa tu neciti dobre, vies, stary strom uz nepresadis... 😒 vzdy je tu na chvilu a potom uz chce ist "domov"... 😒
som jej to povedala a ona, ze vraj nie je najzdravsia, tak neviem, ci sa uz aj spoznavali, ci co... 😒

ajka23
autor
5. feb 2010

pipi, fakt to mysli vazne? 😕 😕 😕
mal by mu to niekto vyhovorit... 😒

dudu
5. feb 2010

aji nema kto... 😕

dudu
5. feb 2010

na pipku on neda, lebo uz je rozhodnuty, a ostatny do toho tak nevidia, jemu by mozno jeho mama vedela doovorit, ale ona sa tomu nerozumie..
ze? pipi ?

pipka
5. feb 2010

ajus...ja som to uz vzadala...a po vcerajsku uplne 🙄 som netolerantna manzelka, v nicom ho nechcem podporit, atd atd... proste som negativista a chcem len aby nic nerobil, len doma sedel a miliony zarabal... 🙄 tak som povedala...nech len ide, a ze som zvedava, ako bude so mnou komunikovat, ked sa vrati...a to teda ja nie som excelentny anglictinar...ale pre tu srandu sa s nim budem bavit len po anglicky 😠

a moja mama vie anglicky super, tak aj ona nanho bude len anglicky...som zvedava, co potom spravi 😕 😅

pipka
5. feb 2010

dudus...ani jeho mama, ani bea..oni v nom maju boha...tie ho len prave poslu...tie do toho vidia jak koza do kukurice... 🙄

dudu
5. feb 2010

sak tak som to aj myslela

pipka
5. feb 2010

vies aka je Bea, tu zmanipulujes lavou zadnou...on zacne rozpravat...a ta trubka mu na vsetko pritaka... 😠 🙄

pipka
5. feb 2010

ako treba ist do sveta...skusit nepoznane situacie... 🙄 ved keby mal 25 nepoviem nic...ale teraz 😠 doma dieta, tehotna zena...o rieseni byvania ani nehovorim 🙄

dudu
5. feb 2010

ja som hladna

pipka
5. feb 2010

ja som prave docpala do seba tu čínu...az mi je tazko 😝 som bola uz takaaaa hladna, a teraz mam čemer 😠 🙄

dudu
5. feb 2010

tak ked chce ist do sveta nemal sa zenit

pipka
5. feb 2010

a to chcem ist poobede behat po obchodoch, sak nebudem vladat ☹ 😝

pipka
5. feb 2010

dudus...to mu ani nehovor...lebo sa rozvedie 😅

on to akoze pre nas...aby viac zarabal...to je jeho zdovodnenie 😝

dudu
5. feb 2010

nejako ma omina brucho 😕 , a to mi dr. hovoril, ze z piatka na sobotu nech nevymyslam lebo je mimo SR 😕 🙄

dudu
5. feb 2010

pipi sak ja viem 😅

sak o tom hovoril aj s T a ja ze sak viem , lebo ty si my hovorila.., a hned vyzvedal ze ako si mi to povedala a taaak,.., tak som povedala, ze si to len skonstatovala a nehovorila si ani za ani proti...

dudu
5. feb 2010

pipi pochopila si, sak som to napisala ako hotentot

pipka
5. feb 2010

pochopila neboj...uz som zvyknuta 😀 😀 😀

pipka
5. feb 2010

no mne sa uz fifinka zobudila...musim ist 😉

pipka
5. feb 2010

uz trsa na Stasaka 😀 😝

ajka23
autor
5. feb 2010

som dotelefonovala so svagrinou, na nic sme neprisli, som jej hovorila, nech jej radsej nevola, lebo to este zhorsi... 😒
pipi, no veselo mas aj ty, to sa musi uznat... 🙄 🙄 🙄

dudu
5. feb 2010

dala som si magnezko, tak si idem pospinkat...

ajka23
autor
5. feb 2010

ja idem trochu upratat, majte sa zatial... 😒

dudu
5. feb 2010

no fasa nezcali burat... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

ajka23
autor
5. feb 2010

dudus, fasa... ☹ 🙄 🙄 🙄
daj si nejake sluchatka na usi, jako Otik... 😀 😀 😀

dudu
5. feb 2010

😀

pipka
5. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀

pipka
5. feb 2010

fifina uz tu montuje novy mixer 😅 😝 pomoooooooc 😲 😀

ajka23
autor
5. feb 2010

baby, no bola som sa vencit a u nas nie len ze fuci jak besne, ale este aj prsiiiii... 😖 😖 😖 🙄 🙄 🙄 no otrasne je vonku, ema si len cikla a fukotala domov, som ju tahala nazad, sak ked som sa uz obliekla, tak sa budes prechadzat, ale ani ja som tam dlho nevydrzala... 😒 😀 😀

ajka23
autor
5. feb 2010

a moj drahy sedi este v robote pre istotu a potom robi kamaratovi taxikara, tak sa hadam vecer stretneme... 🙄