Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
ta komedia je dobra, sa tu valame 😀 😀 😀
iked, musis priznat, ze ked sme sa prvy krat oholil aj dole a potom to rastlo tak to pichalo svrbelo..., ale teraz to uz necitis, a keby si to aj oni castejsie oholili, nevadilo by im to tak...,
ale mna to stale picha a svrbi 🙄 ja ked idem na gyndu uz mam nervy, ze sa zas musim oholit...a jak to bude svrbiet 😝 😅
a vzdy si hovorim...ze sak doki aj ine chumače tam vidi...ale aj tak mi to neda a oholim sa 😅 😀
mne to uz nevadi...., asi je to tym, ze sa holim castejsie ako ked som nebola tehu...,
no asi...v tehu som sa aj ja stale holila...sak poradne boli casto 😝 😀 a aj aby si šuška zvykla na holenie pred porodom 😀
no mne raz svokra hovorila ako sa jej stazovala jedna dr. ze mala mladu pacientku a taku zarastenu p...u uz davno nevidela..., svokra ju poslala ze vraj medzi ryby, ze ju to nezujima...., a ja si na to vzdy spomeniem a predstava,ze by sa o mojej zarastenej niekto rozpraval. brrrrrrrr, to sa radsej oholim...
😀 😀 😀 😀 😀 😀 pipiiiiii
kuk co som nasla 😅
ozaj niekde pisu ze si mam do porodnice vziat aj kopiu sobasneho listu, ael tuto to nepisu..., pipi ty si si ho brala?
dudus...no presne 😅 😀 pri takejto predstave, ze moju p...niekto pri pive rozobera...radsej to svrbenie znesiem 😅 😝 😀
duduššššš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aano dudus, brala...kvoli matrikarke, vidis...to som uz aj zabudla 😅 😎 aj OP
a meno detskej dokiny treba nadiktovat...to vies?
svorka mi vtedy povedala ze dr. su uz veeelmi rozmaznani, ze vsetky sa uz holia...
T ma kamarata a on je zastancom toho aby sa baba ani pod pazuchou neholila 😕
to viem a mam aj na nu cislo a OP mam stale pri sebe...,. boooze sak ja budem celu noc rozmyslat ze co som zabudla 😅
no brrrrr, sak by som smrdela jak tchor 😝 🙄 🙄 to kto? 😕 😅 to ten, co sme ho Bei chceli dohodit?
ty kokos ani neviem kdee ten sobasny mam 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
ano pipi, sak B je taka natural, teda aspon tak vyzera 😕
ved T nebude na konci sveta...donesie ti 😉 alebo zavolas nam 😉
hlavne okrem tychto veci si vezmi pitie, vineu a lucku bez bubliniek 😉 lebo smadna budes stale 😝
😀 😀 😀 😀 😀 😀 dudušššš ze natural 😎 😀
nie len vyzera
ja som bola aj strasne hladna 😅
sak klasika 🙄
aj ja julis, a to som v den ked som rodila mala len suchu veceru...som tie dva rozky s bambinom a pastikou zbuchla jak keby ma prave z koncentraku pustili 😅 😝 esteze som si z domu brala vyzivy 😀
pitie mam dve flase rajec bez bubliniek plus vineu , a 4 big korny tycinky, to ako aby som sa dobre vykakala... 😅
rozumne dudus 😀
vidis vyzivu jednu mam, pribalim 😅
idem najst ten sobasny, sak ja ked ho nenajdem tak celu noc nebudem spat uz urcite...
aj vy ste maly take vetri ako ja? sak ja si myslim ze v celom byte su len moje prdy uz citit 😅
dudus...to zo strachu 😀 😀 😀 si mozes teraz s V ruku podat 😀 prave ho tu za to hresim...sak cely vecer nic nerobi, len mi tu prdi pod nos 😠 😠 😀

V presne tak isto 😅 😀 raz to pre mna spravil...ale ze nikdy viac 😝 tak to iste mu aj ja hovorim vzdy ked kontroluje, ako som oholena... 😀 ze budem na babatko az ked on...a viac neotravuje 😀