icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
6. feb 2010

V presne tak isto 😅 😀 raz to pre mna spravil...ale ze nikdy viac 😝 tak to iste mu aj ja hovorim vzdy ked kontroluje, ako som oholena... 😀 ze budem na babatko az ked on...a viac neotravuje 😀

dudu
6. feb 2010

ta komedia je dobra, sa tu valame 😀 😀 😀

dudu
6. feb 2010

iked, musis priznat, ze ked sme sa prvy krat oholil aj dole a potom to rastlo tak to pichalo svrbelo..., ale teraz to uz necitis, a keby si to aj oni castejsie oholili, nevadilo by im to tak...,

pipka
6. feb 2010

ale mna to stale picha a svrbi 🙄 ja ked idem na gyndu uz mam nervy, ze sa zas musim oholit...a jak to bude svrbiet 😝 😅

pipka
6. feb 2010

a vzdy si hovorim...ze sak doki aj ine chumače tam vidi...ale aj tak mi to neda a oholim sa 😅 😀

dudu
6. feb 2010

mne to uz nevadi...., asi je to tym, ze sa holim castejsie ako ked som nebola tehu...,

pipka
6. feb 2010

no asi...v tehu som sa aj ja stale holila...sak poradne boli casto 😝 😀 a aj aby si šuška zvykla na holenie pred porodom 😀

dudu
6. feb 2010

no mne raz svokra hovorila ako sa jej stazovala jedna dr. ze mala mladu pacientku a taku zarastenu p...u uz davno nevidela..., svokra ju poslala ze vraj medzi ryby, ze ju to nezujima...., a ja si na to vzdy spomeniem a predstava,ze by sa o mojej zarastenej niekto rozpraval. brrrrrrrr, to sa radsej oholim...

jul
6. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 pipiiiiii

dudu
6. feb 2010

kuk co som nasla 😅

ozaj niekde pisu ze si mam do porodnice vziat aj kopiu sobasneho listu, ael tuto to nepisu..., pipi ty si si ho brala?

pipka
6. feb 2010

dudus...no presne 😅 😀 pri takejto predstave, ze moju p...niekto pri pive rozobera...radsej to svrbenie znesiem 😅 😝 😀

jul
6. feb 2010

duduššššš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pipka
6. feb 2010

aano dudus, brala...kvoli matrikarke, vidis...to som uz aj zabudla 😅 😎 aj OP

pipka
6. feb 2010

a meno detskej dokiny treba nadiktovat...to vies?

dudu
6. feb 2010

svorka mi vtedy povedala ze dr. su uz veeelmi rozmaznani, ze vsetky sa uz holia...

T ma kamarata a on je zastancom toho aby sa baba ani pod pazuchou neholila 😕

dudu
6. feb 2010

to viem a mam aj na nu cislo a OP mam stale pri sebe...,. boooze sak ja budem celu noc rozmyslat ze co som zabudla 😅

pipka
6. feb 2010

no brrrrr, sak by som smrdela jak tchor 😝 🙄 🙄 to kto? 😕 😅 to ten, co sme ho Bei chceli dohodit?

dudu
6. feb 2010

ty kokos ani neviem kdee ten sobasny mam 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕

dudu
6. feb 2010

ano pipi, sak B je taka natural, teda aspon tak vyzera 😕

pipka
6. feb 2010

ved T nebude na konci sveta...donesie ti 😉 alebo zavolas nam 😉

hlavne okrem tychto veci si vezmi pitie, vineu a lucku bez bubliniek 😉 lebo smadna budes stale 😝

jul
6. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 dudušššš ze natural 😎 😀

pipka
6. feb 2010

nie len vyzera

jul
6. feb 2010

ja som bola aj strasne hladna 😅

sak klasika 🙄

pipka
6. feb 2010

aj ja julis, a to som v den ked som rodila mala len suchu veceru...som tie dva rozky s bambinom a pastikou zbuchla jak keby ma prave z koncentraku pustili 😅 😝 esteze som si z domu brala vyzivy 😀

dudu
6. feb 2010

pitie mam dve flase rajec bez bubliniek plus vineu , a 4 big korny tycinky, to ako aby som sa dobre vykakala... 😅

pipka
6. feb 2010

rozumne dudus 😀

dudu
6. feb 2010

vidis vyzivu jednu mam, pribalim 😅

dudu
6. feb 2010

idem najst ten sobasny, sak ja ked ho nenajdem tak celu noc nebudem spat uz urcite...

aj vy ste maly take vetri ako ja? sak ja si myslim ze v celom byte su len moje prdy uz citit 😅

pipka
6. feb 2010

dudus...to zo strachu 😀 😀 😀 si mozes teraz s V ruku podat 😀 prave ho tu za to hresim...sak cely vecer nic nerobi, len mi tu prdi pod nos 😠 😠 😀