Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ahojte,
som tu len na skok,ale asi to tak vyzera s juliššškou,ze sa pomaly,ale iste zacal Risko tlacit von,este si ju zobrali na monitor a potom sa uvidi,ale ma kontrakcie kazdych 5 minut a hovori,ze strasne bolesti ☹ .
no dufam,ze bude silna a ze daju na nu pozor s tym pruhom...
ja by som sa tak tesila, keby to bol mikulasik... a julis to tak strasne nechcela... 😖
viete zeny, ze priroda si to s nami robi ako ona chce? a tak bude mat juliska maleho mikulasika, jaaaaj ako sa tesim 😲
A zaroven aj opustem idem domenko, packo.
aj ja ssa strasne tesim, ze to bude mikulasik, ale nechcem sa vytesovat prilis verejne, lebo juliska si to precita a nechcem, aby bola z toh smutna... 😔 ale moja radost je nekonecna... 😵
cafteee, tak juliska asi predsalen bude mat toho Mikulasika 😀 😀 😀
priebezne ma informuje z nemocky, tak na nu stale myslim...
inak krasneho mikulasa aj vam vsetkym....
a dakujem mixke za virtualnu cokoladku...posielam virtualne kinderko 😀
ninus, ked julis nechcela mikulasika, just ho bude mat...a ja ked chcem dievcatko, just to budu dvaja chalani 😅 😀 ???
pisala mi julisa, po tretej, uz si ju tam nechali, velmi sa bala a mala silne bolesti... ☹
ona ho nemala? 😕 no teda... 😠
ja som ale nahnevana, ze si to takto naplanovala a ja idem zajtra do tej Prahy, tak ich uvidim najskor az v pondelok... ☹

kde ste vsetky 😕 ??? co je s juliskou, uz rodi ???