icon

Ako byť trpezlivý počas tehotenstva

pipka
8. okt 2007

Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

ajka23
6. dec 2007

daj najnovsie infosky... 😉

sweetberry
6. dec 2007

este som nepisala ☹

pipka
autor
6. dec 2007

ak tam dovtedy vydrzi, ja by som ju isla aj zajtra kuknut, ale len ak to stihne 😉

ajka23
6. dec 2007

pipi, najnovsie infosky... 😠 😠 😠

pipka
autor
6. dec 2007

najnovsie nemam, naposledy som s nou bola o stvrtej, uz cakam len mms-ku 😀

ajka23
6. dec 2007

a co bolo o 4tej? 😨 😨 😨 ved hovor... 😠 😠 😠

pipka
autor
6. dec 2007

no ved to iste co tebe, ze je otvorena na 4 cm,a ma uz kontrakcie kazdych 5 min.

ajka23
6. dec 2007

tak to asi je prave teraz v najlepsom, chuuuuda... 🙄 🙄 😝

ajka23
6. dec 2007

a ty ako? nejake pocity? 😕 😕 😕

pipka
autor
6. dec 2007

absolutne nic 😔

mixka
6. dec 2007

pipi, dakujem za virtualne kinderko 😵

ajka23
6. dec 2007

tak aspon budes o to viac milo prekvapena... 😵 😵 😵 😵 lepsie, ako mat pocity a negativny vysledok, nie? 😉 neboj, ved stafeta musi ist dalej... 🙂

ajka23
6. dec 2007

ja som dnes nedostala nic, asi som neposluchala... 😔

pipka
autor
6. dec 2007

mixi, rado sa stalo 😉

pipka
autor
6. dec 2007

ajus, ani ja, az teraz vecer 😒 vilko nevedel, ze sa to dava zo vcera na dnes, tak rano som mala cizmicku prazdnu 😅 esteze mam kolegyne a mala som aspon v papucke 😀

ajka23
6. dec 2007

mne o to ani tak nejde, ved uz sme dospeli, ale ja som mu tam popchala kadeco a moje topanky ostali prazdne, to ako keby na mna nemyslel, alebo co... 😒

mixka
6. dec 2007

ja som dala muzikovi do papucky a rano mal cely barak vypadok prudu, cize sme mali total tmu, ked vstaval, tak si to obul... 😀 😀 😀

ajka23
6. dec 2007

a ani mama mi tento rok nic neposlala, po prvykrat ☹

ajka23
6. dec 2007

mixi 😀 😀 😀 😀

mixka
6. dec 2007

som bola zasita pod paplonom a papuce si vecer nechal v obyvacke pri telke, ked isiel spat a rano sa tam siel obut a len som pocula rehot, ze obul som si mikulasa... 😀 😀 😀

ajka23
6. dec 2007

idem od vas, manzel ma vytlaca, tak sa majte, keby ste nieco vedeli, dajte mi vediet na mobil, papapa 😉

mixka
6. dec 2007

aji, ani mamina 😨 ??? ja som teraz prisla od mojej... som isla vecer neohlasena, tak si uz urcite chudatko myslela, ze kasleme na nu... a zrazu som jej vecer zazvonila s balikom... a aj ona mala pre nas.. 🙂

ajka23
6. dec 2007

povedala, ze som uz dost stara... 😠
fakt uz idem... 😉

mixka
6. dec 2007

aji, kasli na manzela a bud tu s nami 😅

ajka23
6. dec 2007

ale PC mi kradne... ☹

mixka
6. dec 2007

podla mna je jedno, kolko ma clovek rokov, mikulas vzdy potesi...

lumah
6. dec 2007

ahojte! neviete či už Jul išla rodiť?

mixka
6. dec 2007

lumah... AAANOOO 🙂

pipka
autor
6. dec 2007

ajuska...ja som presne kvoli tomuto vecer plakala...ze na mna nemysli, ze ma nema rad...bla bla bla 😔 😅 a on, ze nevedel, ze sa to dava dopredu... 😅

zato dnes nakupil asi za tisicku 😨 aj krem som dostala 😀 ale nocny, truhlik si neprecital, co tam je napisane, ze existuju viacere druhy a vycaloval za to skoro 500 sk 🙄 😅 😀

mixka
6. dec 2007

pipi, ale to neva, ze nocny... budes sa mat aspon na noc cim natierat... a dolezitejsia je snaha, ako samotny kremik 😉