Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
mala to byt akoze druha detska,ale je z toho terasa,uz sa tam vidim ako tam sedim a popijam kavicku 😎
je to makacka juliššš,aj ja som mala steper,ale nemala som ho rada,ja trpim na krize strasne
ahojte .....co robkate ?...ja idem akurat nakrmit Filipka, prave sa zobudil....potom este pridem.
ahojte 😉
mám vás pozdraviť od pipky včera skoro skončila v nemocnici, lebo začala krvácať, spravili jej sono a má tam 2 FAZULKY srdiečka im bijú, ale musí ležať s vyloženými nohami a oddychovať. Zajtra ide na kontrolu a keď bude môcť tak sa ozve
juuuuuj pipke drziiiiiiiime palceky moooooooooooc,nech len pekne oddychuje 😉
nasa za 4 tyzdne narastla 6cm,za 8t 12cm a 13t 13cm hehetakze mame dlhanu 😀 😀
ninka.....to vazne????????? 😲 😲 😲
booooze,drzime pipke palce aj s Riškom,nech fazulky ostanu v brusku 😉
ninušš,
maly ma strasne dlhe ruky aj nohy 😕 a prsty na rukach ako klavirista a slapy jak yety 😒 ,bude asi po tatovi,len nech nema 2 metre ☹
booooze tak pipka bude mat dvojky?????? 🙂 🙂 🙂
to je supiššššš,len nech su vsetci v poriadku a dotiahnu to spolu dokonca 40tt 😵

ako pre 7 trpaslikov 🙄
my sme si tam zatial spravili spalnu,detsku a veeeeeeelku kuchynu s obyvackou a obrovsku terasu...ale som zvedava co ona na to povie