Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
lius, ja som jedla vyprazany baklazan a bolo to famozne... ale neviem, ako to bolo pripravovane, lebo to boo v jedalni, kde som chodila na obedy 🙂
ja som ho nakrajala na kolieska,nasolila a nechala ho tak asi hodinu,potom som ho supla na olivovy oelj,ten cely zhltol a priharalo mi to 😒 .par som zjedla a ostatne som dala nelinke 😀 jej chutili 😀
ano ananasom,preco sa cudujes mixi?? 😕 chcela som si ho az rano odstavit,ale neodolala som mu 🙂
ja by som si dala varenu kukuricku 🙂
mnam, varenu kukuricky by som si aj ja dala 😵 ani neviem, asi preto, ze by ma nenapadlo jest iba tak ananas... 😀 ale kazdy mame ine chutky 😉
v sobotu ide k bratrancovi M na navstevu... ma 2 dcery 7 a 4r, tak to nebude iba na chvilocku... 😀 a v nedelu cez den asi domka vegetit a vecer hraju s kapelou, tak tam... celkom fajn vikendik nas caka 🙂 a vy mate co ???
kde byva bratranec??my ideme zajtra oslavit tie moje narodky 🙄 a sobota,nedela je vo hviezdach 😀
on byva na dolnych honoch... zhruba tam, kde fcul otvorili nove tesco... neviem, ako sa vola presne ulica... 😀
liuška baklažan treba nakrájať na kolieska osušiť ho , soľ peper a obaliť v hladkej muke a vypražiť a je to mňam 😵
myslis,ze ho treba v muke obalit??vsetko ine som tak spravila,len som nemala chut na korenie,tak som ich iba osolila
juuuj lius, tak to neviem, ze odkial je jeho manzelka povodne... ale on sa tam narodil.... 🙂
veeelmi sa podoba na mojho mangela.. 😀 je vysoky, stihli a ma tmave kratke vlasy 😉 uz viem lius, je to dudvazska ulica 🙂

to neviem este aji... 😀 to uvidime, co nam padne do oka... radi by sme co najmensie a zdravucke a nebranime sa ani polormskemu 🙂