Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
poznas ho 😨 ???
nejde mi zobrat prispevok 😠 aj tebe kape kon??
myslela som tuu dudvazsku 😀
haloooooo
neslo mi pridat prispevok,vzdy skapal kon 😠
lius, aj mne to fcul blbne... 😠 jaj tak dudvazsku, ja ze jeho 😀 😀 😀
jaaajjj ne jeho,ale dudvazsku 😀 😀 😀 hoten toten 😀
sa bavime jak sisiny... 😀 😀 😀 😀 😀
to z toho konika sme sisiny 😀 😀 😀
lius 😀 😀 😀 😀 😀 ale co by sme robili bez konika... 😀 😀 😀 😀 😀 takto mame aspon jedna druhu a to je super 😵 😵 😵 😵 😵
ved uz nikto okrem nas dvoch to tu nedrzi 😖
nooo... ja som tu veru skoro furt... ale aj pipi sem chodi, aj ajka sa snazi... a juliska a a ninuska pomenje, ked maju babtinka... ale lius, aj my budeme menej, ked budeme maminy 😉
ja uz som pomenej,po prve nic nestiham ked zapnem kona a po druhe mi zase hrabe z neho 😔 a neviem ako z toho,uz som rozmyslala,ze sa asi vyparim na cas
lius, to niejeee 😢
nezvladam to uz mixi,revem kade chodim
liusik, to som netusila 😔 je mi to hrozne hrozne luto 😔 mozem ti nejak pomoct ???
halooo,
nebudte smutne... ☹ 😉
jeeej aji, co sa tebe nechce hajat 😕 ???
cakam na manzela, kedy sa vrati z hokeja, ale to bude az okolo pol noci... 😒
co ty nehajas? 😕
aji, ja som cakala na manzela, kym sa vrati zo skusky kapely... uz je doma a ulozil sa k telke v obyvacke... 😀
aj tak sa da... 😀 😀 😀
ten moj dosiel z roboty tak, ze sa stihol len najest a pozriet poistovnu a hned isiel, takze som nestihla s nim poriesit plany, ake som mala... 😠 😀 😀 😀
aji neva, ved aj zajtra je den... 😉 sme my inak obetave mangelky, ako cakame... 😀
ja uz ale prestavam byt... 😠 😠 😠
ale co narobim, ze? ☹ ineho si hladat nebudem... 😀 😀 😀
prestavas byt obetava mangelka 😕 ??? ako sa to prejavuje ???
pred pol nocou zaspavam... 😔 🙄 😀 😀 😀 a to by som ho mala cakat v neglize a s usmevom na tvari, nie?... 😀 😀 😀
aji... man vzdy lame okolo 21.00... ked je to hrozne, kaslem na neglize a idem spinkat... 😀
mne minule vycital, ze ci sa divim, ze nema na mna chut, ked mam macikove pyzamo na sebe... ☹ 😠 😠 😠 sak ale ake je teple a pohodlne, lepsie ako skrabajuce cipky... 😠 😉
aji, aj ja nosim macikove pohodlne a teple 😵 a M mi tiez hovorieval, ze chce sexi zenu a nie dieta v posteli... ale uz si zvykol a chut ma... 😉 ale zase je fakt, ze ja mu obcas tu sexi zenu zahram 🙂
ako to robis? 😕 😵 😵 😵
dam na seba sexi nocnu kosielku, taku cervenu, dlhu, lesklu.. no a potom idem hajat v macikovom pyzamku... a sme spokojni obaja 😀 😀 😀

myslela som si mixi 😀