Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
tak to urcite vyskusam... ja ked si lahnem cez den nezaspim nikdy, lebo mi stale behaju mylsienky v hlave... 😀
joj to potom ano ked tolko rozmyslas, to nemozes 😀 😀 , musis sa mat trosku rada ked si telo pyta spat, tak na nic nemysli 😅 😀 iba ak na spanie.
Mixi a co mas v praci volno, alebo si doma lebo sa ti chce? 😅
dudu, som pn... 🙂 a na rozmyslanie mam toho neuuurekom... 😀 😀 😀
dobre ranko, 😉
nevies spat mixi? Tak to ja s tym problem veru nemam 😀 , len ked ma nieco trapi, vtedy neviem zaspat aj celu noc 😔
dudus, snad neupravoval aj fotky pre nas...vcera sme ho cely den spominali 😀 😀 😀 asi preto...
masku mas? 😎
julis, tak dojdi sama, ved cestu som ti napisala, aj tak ajka dojde odinakial 😉
po jednej vas cakam....ked nepridete, nebudete odkliate princezne a zostanete naveky cakat na krasneho princa 😀 😀 😀
julis nevadi mi, ze nebudu rovnaki, ved mozem dokupit po jednom, keby bolo treba, ale nebudem musiet kupovat dvojmo, ked podedim 😵 😵 😵
ahoj pipi... 🙂
mixi, ty si zase PN? 😕 A kvoli comu? Ved si uz robila nie?
pipi, ja som pn stale... 😀 ale v stredu mi konci zmluva a aj pn.ka 😉
ahaa, takze ostavas doma na podpore? 😕 Uz nieco mas?
bola som teraz na 4roch pohovoroch, tak snad motyka vystreli... ale chcem byt doma co najmenej...
nastupis do novej roboty akurat pred Vianocami, ked treba piect a upratovat... 😅 😀
co uz, budem to musiet nejak zvladnut... 😖
to ti asi nedaju hned dovolenku medzi sviatkami, ze? 😒
pipi, urcite nie, vsak narok mas az po 3 mesiacoch... 😀 😀 😀 som zvedava tento tyzden, ci mi nieco vyjde... ☹
tak budem na teba mysliet a siiilno drzat palceky 😵 😵 😵
bude to nieco kancelarske, ci iny odbor...?
ahojte,vy ste uz tu??
pipi, klasika... kancelarske... a dik 🙂 😵
ahoj lius 🙂
mixi,ty mas novu robotku??
lius, este nie... 😒
trosku pracujem 😀 😀
a doma si teraz??
zatial ano
ahoj dudu 🙂
😉
lius a ty to mas, ako s pracou ??? robis ci nie ??? u teba nikdy neviem... 😀
aji 😵
nechce mi to pridavat prispevky... 😠
ahoj aji 😉
mixka, ty dnes ides? 😕

to je si preto, lebo ja ked som bola mala, tak mi nasi nakazali spat, tak som sa musela prinutit zaspat. A teraz sa viem sama uspat, mam na to taky postup, nohy musim mat v teple, TO JE ZAKLAD ak mam nohy studene nezaspim 😕 , tak si ich zohrejem alebo dam ponozky alebo si ich umyjem v lavoriku, to ta tak uspi... no super, a potom si musim uvedomit vsetky svaly na tvari a uvolnit si ich, na posledy si predstavim ako sa mi pred ocami vyri cernota a cernota a cernota a uz som tam 😉 😀 😀 😀 spim ako zabita 😀