Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
ninka, mne termin vychadza okolo 26.11., viem presne den oplodnenia, tak si to viem vypocitat aj sama
dufam že nebudem pranášať zatial som ani raz neprenášala. ano bola som dnes u lekára
lubečka to nepatrilo tebe ja som myslela to že som už písala že mám dvoch chlapcov
asi si ich budem musieť zmeniť skúsim to ale v mojom albume su fotky mojich deti a mám tam aj foto mojej malej netere ktorá sa narodila 10.3.2007
ninka, ahaaaa, uz chapem, nevedela som to v tvojom albume vyriesit, ved vies, blondinka... 😀 😀 😀 😀 😀
ninka, to uz mas velkych chalanov, cas mat malu princeznu? 😵 😵 😵 aj ja mam dvoch starsich bratov... 🙂 🙂 🙂
ešte nie zatial im to nepoviem ja som bola pri nich podšívaná aby som ich donosila takže tak to bude aj teraz tak keď to budem mať za sebou a bude všetko v poriadku tak im to prezradím
no, ved uz do tretice by si mohla mat krasne a bezproblemove tehulkovanie, nie? 😵
pipi, ahoj 😉 😉 😉
tak to tvoje odklinanie asi nezabralo, vcera nas ta krava nad nami zase vytopila a to sme tri tyzdne do zadu malovali... 😠 😠 😠

ninks, uz si bola aj u doktora?