icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

jul
28. mar 2007

no mne by sa pacila svadba pri mori niekde na nejakom ostrove a svokor si to predstavuje ako v americkych filmoch vonku,aj oddavanie aj hostina 😀 😎

jul
28. mar 2007

ani mne sa prsia nezväcsili,len strasne bolia a furt ma picha v podbrusku a strasne vela pijem mineralku,co ja mineralku nemusim,tak aj 3 litre denne,mam zahu a obcas ma bolieva hlava a hocikedy mi zacne busit srdce a stale chodim cikat,ale sak to sa ani necudujem s tolkej vody.

jul
28. mar 2007

inac zo zaciatku som si myslela,ze je to PMS,ale skusila som test a boli tam dve// 😵

wily
28. mar 2007

ahojte,lucim sa s vami a pipka-drzim palce aj na nohach a zajtra oznamis dufam dalsiu dobru spravu

jul
28. mar 2007

ahoj wily 😉

pipka
autor
28. mar 2007

tak to teda mas riadne priznakov 😀 a ja nic ☹
pomalicky musim koncit aj ja, ideme dnes s kolegynkami oslavovat dnesny sviatok 😵

jul
28. mar 2007

aky je sviatok???

pipka
autor
28. mar 2007

wily ahooj, zajtra sa ozvem, jasne 😉

pipka
autor
28. mar 2007

den ucitelov predsa 😀

jul
28. mar 2007

😀 😀 😀 😀 ahaa
dobre,zajtra som zvedava na vysledky 😕 papa

zabka132
28. mar 2007

jul...gratulujem. Tak konečne sa ti to splnilo. Teraz si na seba dávaj pozor, hlavne prvé 3 mesiace. Teším sa s tebou.
Pipka...dúfam, že sa pridáš k jul zajtra 😉

jul
28. mar 2007

zabi dakujem 😵
noooooo KONECNE!!! sa mi to splnilo 😵

wighy
28. mar 2007

ajoooj juuul ece raz gratulujeeeeeeem, moooc sa tesiiim 😅

ninka1234
28. mar 2007

ahojte 🙂 😉 jul blahoželáááááááááááááám 😉

zabka132
28. mar 2007

jul, my ešte fuuurt nevieme, čo budeme mať. V nedeľu ideme do Hlohovca, tak dúúúfam, že sa to dozviem. A ozaj, a čo nastávajúci tatino ? Ako reagoval ?

jul
28. mar 2007

wiiiiiiig 😵 😵 😵 dakujeeem

jul
28. mar 2007

ninka dakujeeeeeeem 😵 😵 😵
gratulujem aj ja Tebe,aby si to zvladla do uspesneho konca 😵 😵 😵

jul
28. mar 2007

žabulik,potom mi daj hned vediet co to bude za zubrienku 😀
nastavajuci tatino reagoval v pohode,je stastny,velmi sa na mimi tesi a planuje svadbu 😀

tituska
28. mar 2007

jul:normalne som v soku, tak konecne sa to podarilo a bude mimi? 🙂 😉 jej to je super 🙂 gratulujem 😉

albertova
28. mar 2007

jul, ty si už tehuľka????? 🙂 supiš, tak gratulujem, si tu ešte??? ako sa to zadarilo????(to je blbá otázka...)

lia
28. mar 2007

jeeej jullllliššš,velmi sa tesim,co tu citam 😵 😵 .
gratulkujem 😵 😵 ,vela zdravicka 😉

jul
28. mar 2007

jeziiiis babulky ste velmi zlate 😵 😵 dakujeeeeem 😵 😵 😵

bybi
29. mar 2007

jej jul, gratulujem a davaj na vas oboch pozor 😵

ajka23
29. mar 2007

jul 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
normalne sa mi tlacia slzicky do oci, taaaak sa tesim 🙂 🙂 🙂 prajem ti prijemne tehulkovanie, musim bezat do prace, zajtra mam volno, tak sa tu dufam niekedy stretneme a pokecame, velmi sa tesim... 😵 😵 😵

ajka23
29. mar 2007

pipi, drzim prsteky... 😉 😉 😉

zabka132
29. mar 2007

pipka, nech sa to dnes vydarí. Moc moc držím palce 🙂

tituska
29. mar 2007

Ajojte babulky, krasy dnicek.....jul davaj na Vas veliky pozor a pekne papkaj aby bolo mimi zdravucke a krasnucke 😉

ivka22
29. mar 2007

Ahojte babulky, ked test neukaze ziadnu ciarku, je to zrejme, ze testovanie zlyhalo a je potrebne si kupit novy tehu test a otestovat sa este raz, ze?
Kedze uz som z toho celeho taka nesvoja...cez vikend som mala na dvoch testoch // ale obavam sa ci to nemohol ovplyvnit aj pregnyl...preto som sa chcela otestovat dnes, teda po par dnoch...no a test nevysiel vobec...ani jedna ciarka...hmmm?

tituska
29. mar 2007

ivka: urcite zlyhal....ale si asi tehu, nie? Drzim palec aby si bola 😉

kila
29. mar 2007

Ivka ten test bol určtie pokazený... 😉