Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
mixi, my aj tu svadbu uz riesime dost dlhooo 🙂 cakali sme, ze ked bude mimi, urychli sa to, ale vziat sa chceme tak ci tak, tak tento rok uz sme si proste povedali, ze na co cakat...
aj ja letim do prace, uz zajtra rano ☹ ale uz nejako prezijem ten tyzden 😔 Aj ked bude asi veeeelmi dlhyyy 😒
nebude bybi,budes si nakupovat na dovolenku posledne veci,chystat veci,balit a hned bude piatok 😉
nakupene uz mame vsetko, my sme postupne uz nakupovali. A balit budeme asi az v piatok... Ale ono to uz rychlo zbehne dufam. A potom tie 2 tyzdne tam, to bude rychlost 😀 Ani sa nenazdam a budem spat 😔
slecna Marplova je v starych angl.detektivkach taka stara pani, co vyriesi kazdu zahadu 😀
Ja som bola vcera nakupovat a taku krasnu suknu som si kupila a ona je elasticka, tak bude super, aj ked budem tehu, lebo sa da natahovat 😵 A ja som neodolala a kupila som aj babatkovske veci. Trubka, este nemam ani babo, ale skrina sa uz zaplna 😀
ale my sme zacinali este na mojej svadbe pipi a tam sme dost zapisali a akurat minuly tyzden nam emjee nasu temu jun vymazala 😢
bybi, krasne veci, kolko si minula? Nie si poverciva ked kupujes dopredu vecicky? Ja sa bojiiim 😖

ani my este nie sme manzelia a uz pracujeme na baby 🙂
letime do dominikanskej republiky 🙂