Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
ahojte 🙂
ninka, ahoj 😵 😵 😵
tak tu sa zisli tri tehule, ale vam zavidim... 😒 😵 😵 😵
neboj aj ty o chvíľku budeš medzi nami nevieš čo je s pipkou?
ajka len dve ninuska a jul 😵
a anebojkaj i ty sa budes co chvila tesit z // a aj ja mozno ale pockam si este
pipka mala negativny vysledok, takze tak... 😔 😔 😔
mati, aj ty si medzi nimi, ver mi... 😵 😵 😵
aha tak pipka na nas zanevrela 😢 ved sa jej to urcite podari nabuduce ved my na nu veeelmi mylsime i na vsetky mamicky cakatelky
asi si budem musiet dat pauzu od MK, lebo mi bude z toho vsetkeho sibat, ved som ako pedofil, vsade sa pozeram do kocikov... 😒 😅 😖
mati, nemyslim si, ze zanevrela, len si uziva vikend a asi je to aj lepsie, prist na ine myslienky... 😉 😉 😉
ajka no som realista a uverim az ked budu // a potvrdenie od lekara 😵 ale nezufam ved aj to snazenie je nadherna vec a raz sa to podarit musi 😝
Ajus IP 😵
ajka no to mas pravdu aspon pride na ine myslienky 😵 a ved je i krasne ja keby som tu mala draheho tak asi tiez nie som za pc ale vonku s mojim najdrahsim
Ajka,ja som pouzivala aj ovulacne testy,takze ak mas taky vselijaky cyklus,ze nevies kedy mas ovulku,tak kup tak 3-4 testiky a rob si ich tajne,manzelik nemusi vediet 😀
Ajus,ja som tiez nechodila na kona,ja som sa snazila mysliet na vsetko ine,len nie na veci okolo tehotenstva.
no niekedy je lepsie sa tu nejaky cas neukazat 😅
ja som zacala chodit na kona, ked som si myslela, ze som tehu, no v septembri to uz bude rok... 😒 preco ste sem prisli vy? 😉
aj ja minuly rok v septembri,ako juliasisa 😀 😀
no ja som to nasla nahodou ked som len tak surfovala po nete a snazila sa najst nieco o miminkach,lebo sme sa akurat vtedy snazilkovali
ajka no ja som sa sem dostala nahodne ked som bola na str.mojasvadba vyskusala som co je modry konik a odvtedy som tu 😵 a iank kuz pomaly zacinam citit ze pride mrcha
martinka,to aj ja som citila a stale som chodila na wecko pozerat ci nahodou neprisla 😕 ale nastastie nie 😵 A hocikedy za den mam take bolesti
jul, mala si aj nejaky vytok, ked mala prist mrcha?
hej hej,taky biely
takze ziaden krvavy, ako by mala dojst mrcha? 😕
nie,len taky bielo-priesvitny,krv tam nebola a ani ziadne spinenie,ani ruzove...nic,len biele.
jul, ak budem mat blbe otazky, tak ma stopni... 😀 😀 😀
neeeee,ajka vsetko co chces vediet mi hned napis,rada odpoviem na uuuuplne vsetko,co chces vediet.Ja som bola tiez taka,ze som chcela vsetko vediet a potom som len krizom krazom citala v temach vselico.Kludne sa ma spytaj aj cez ip,hocikedy.
ja som mala tento biely a husty minuly tyzden a najviac v stredu astvrtok a teraz uz nic 😅
planujete svadbu? 😵
akurát som sa začítala do témy dvojičky a čítala som o kili ktorá už porodila aký sú ty drobci malinký
ja som ho mala len den pred a v den kedy mala prist mrcha a teraz uz menej.

inak ja mavam tak ako ty a aj ovulku 13,14 den takze keby som dnes testovala cisto teoreticky by som sa mohla odzvediet uz aka je pravda 😵