Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
mixi, este som to nevidela, ja mam v poslednej dobe problem dopozerat cely film, co ide vecer... 😒
pipi ano, jedna mladomanzelka ma dar, ze vidi duchov a duchovia, ktori nemozu z nejakeho dovodu prejst na druhu stranu sa jej zjavia a ona im pomaha. vyhlada ich rodinu, prip rozlusti, preco maju ten problem...
lia, este neviem, ci sa budem tesit, ale je to malo pravdepodobne, preto to radsej nepisem... ale slubujem, ze aj ked to nevyjde vam to poviem a mozete ma potom utesovat 😢
ja normalne zalamujem pri spravach 😀 na zufale sa preberam a chytam druhy dych 😀 😀
minule sme sa tam prechadzali s mojou byvalou svagrinou a ta jej tam nakukala,lebo mi neverila a ona ju stale posuvala nizsie a nizsie,nikdy som tomu decku/babike ani celo nevidela 😅
lius 😀 😀 😀
tak ja teda pomalicky pojdem babuliatka, tesilo ma a dobru nocku. 😔
zajtra tu nebudem, ideme na oslavu braskovych a kamoskinych narodenin, ale v stredu sa pokusim sem dostat, papapapa 😵
ved hej lia, lenze vies, ako to je. teraz som napnuta, ako strunka, cakam na spravu a ked pride odpoved, budem mozno velmi sklamana, lebo zijem v nadeji... je to v podstate to iste, ako ked budes cakat na vysledky po um
ahaaa,ja som mixi videla jednu cast,bolo tam take dievcatko ako duch,ja som plakala ako blazniva 😔 .
idem uz aj ja babulky,nohy ma boli hrozne,idem s avystriet.
dobru noc vsetkym 🙂
presne,to som ti chcela povedat ,je to normalne mixi,ale ja sa aj troska utesujem uz teraz,urcite by som plakala,ale teraz nechcem na to ani mysliet,neberiem inu moznost,aj ked...ved vies.
musime cakat a vydrzat cakat,ine nam neostava.
ved hej, ale je to velmi, velmi tazke... a aj ked som si zvolila inu formu,a ko ty, nie je to pre mna preto lahsie 😔
baby, pojdem pomaly aj ja, vyvencim havina a hodim si sprchu, hadam to do zufalych zvladnem... 😉 tak sa majte a dobru noc... 🙂 🙂 🙂
mixi drzim prstiky, nech vam to vyjde... 😵 😵 😵
lia, aj vam samozrejme 😵 😵 😵
papapapapa
dakujem ajus,aj ja vam drzim palceky nech vam to vyjde co najskor 🙂 aj mixke,aj pipuske a dakujem vam babulky za podporu.

ok,tak sa budeme tesit az potom mixi. 😉 radsej
ved tam chodi jedna,na v kabate klokanku a v nej babiku 😅 ,hladka ju po hlave,skryva ju akoze pred vetrom,hlavne ze ju ma tak nizko,ze neviem ako by to dieta dychalo 😅