Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
chalooo, co mate nove kecalky moje?
Lius, iba deci si ides dat? 😀
nie som z KE...len som ich chcela spoznat, ked mali dnes to stretko 🙂
lius - byvala 😕 😀
mixi ty si zase chora? ☹ 😨
hihi,ano pipi 😀 kamarat mi to predpisal 😀
mixi dakujem
hej juli?? 😕 a chodila sa na "Rajcinu"??ja odpadnem,tvar mi bola znama 😵
Lius? 😀 😀...chodila 😀...ja som rocnik 76 a triedna mi bola Petrejova 😀
a moj starsi brat Pato tam stale byva aj so zenou uz...supni si niekde vacsiu fotku, ci Ta spoznam 😉
teeda lius, tebe je dobre...ja by som potrebovala, aby mi predpisal jednu cokoladu denne, aby som ju nemusela jest tajne 😀 😀 😀
nespoznas urcite,ja si ta pamatam len s tvarou,ale podrobnosi neviem.nechodila si s Nagyom do triedy??len sa mi tak mari,ale neviem odkial to ani sypem 😀 .a brata asi nepoznam,aspon takto neviem,ked nevidim fotku a hlavne ja,som sa chvalabohu strasne zmenila,mna nepoznaju ani vlastni spoluziaci 😀 .ale kuknem nejaku foto a supnem na chvilku
ok -supni 🙂...ja som analytik, najdem povedomu crtu 😀...Nagy bol o rok starsi...taky maco to bol, ze? 😀
ano 😀 ,jeho sestra bola moja spoluziacka alebo silvia molnarova??
ja z hrozou zistujem, ze uz si moc nepamatam mena spoluziakov 🙂...v mojej tride boli napr. Martin Revicky ( 😔 ), Juro Paulik, Peto Holly, Sano Schiffel - sami chalani 😀...alebo Iveta Dobrovodska, Renata Rusnakova, Sasa-Ajka Pajdlhauserova, Kata Seckarova, Denisa Salgovicova, Marianna Kudlejova...
juli,kuk rychlo
tak uz viem,martin 😔 😔 😢
to je z minuleho roka,nejak nemam ziadne fotky,tak som tam supla aspon taku 😖 .to sme boli na Dare.
a som kuk a nic nevidim 😖...som bola na WC..to uz si aj zmazla?
no veru - Martin 😢 😔 skoda ho veru...a este takym sposobom 😖
nevidela si?? 😅 hej,zmazala.tak dam este na chvilu
uz videla a mas pravdu..si sa teda musela veela zmenit, lebo ja mam na tvare inak celkom dobru pamat 🙂...a ja vyzeram ako decko furt, tak to asi bolo celkom jednoduche 😀
hej,ty si sa nezmenila,ale bud rada 🙂
jaaaj,a este si mi to tak potvrdila,ze mate depesacke oznamka a pamatam si ta,ze si chodila v ciernom,nie??
chodila 😀...noooo teeeda 🙂...tak si nascanuj nejaku skolsku fotku 😀
a ved som - nikto mi nehada 31 😎
no vidis,tak to ma aj vyhody 🙂
aj ja furt vyzeram ako decko 😅 ,ale ja nechcem vyzerat staro
ja aj keby som chcela, tak mi to nejde 😀
lia, na tej fotke si bola kocka. ten bradaty ujo je tvoj mangel ???
ani mne,len mi na tebe nejdu dokopy umele nechty 😅
povedala by som,ze v zivote sa na nieco taketo nedas 😀
nieee 😀 ,kamarat 😀 .manzel ma fotil 😀 .dakujem michel 🙂
no ani ja-prvykrat som ich mala pred rokom az 😀...ale ja len take co najkratsie ako sa len daju a klasika francuzsku, lebo moje nechty su uuuplne otrasne aslabe a teraz ked uz sa pysim zasnubnym a coskro aj obruckou, tak nech to vyzera nejak esteticky 😀
aha, som myslela, ze mas doma rumcajsa 😀
tak teraz sme sa nasmiali mixi aj s manzelom 😀 😀
ty nepoznas mojho??sice ani ja tvojho 😅
lia, teraz som ho kukla na svadobnej stranke. a nepoznam ho, ved odkial ??? 🙂
ved odtial 😀

ahojte babulky, ako??? ste ešte stále trpezlivé??? dúfam, že hej!!! sice, ja som dnes na tom nie moc dobre........už ma to nebaví......... ☹ nič mi nevychádza ☹