Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
no snad, ale nebudem nic predbiehat po predoslych sklamaniach.
Pomalinky musim koncit, idem do robotky.
Ajus ajooj, odpisala som ti 😉
lius, ty ides tiez v pondelok rano?
juliska caaau, ako sa ma fazulka? 🙂
a na kolku? to ides na utz a krv ako ja? Ja sa tam chystam cca na osmu. Byva tam sice vtedy narvane, ale co uz 😅
aj ja chodim tak na osmu,ako sa mi podari 😉
idem na utz aj na krv,tak sa vidime 😉 dufam,ze nebudem slepa 😀
ahoj mixi 🙂
to vase behanie po lekaroch je tusim dost narocne na cas, ci nie ???
ahojky lia, kedy ficite na oslavu ??? my sme vcera prisli domov az o 2hej, som robila taxikara 😀
no pekne mixi,takze si sa moc nevyspala,ze??
pojdem asi za kamoskami najskor kukat hokej a odtial pojdeme asi na oslavu.neste sa mi ani trosku,rozmyslam,co by sa mi mohlo prihodit 😀 .
da sa to zvladnut mixi,ja uz mam toho viac ,ale chystam sa spinkat 😝
mozno si isla dat poobedny slofik 😀
inak, take vykrucacky aj ja poznam, obcas sa mi nechce nikam ist... 😵
ja asi tiez pojdem za chvilu dospavat, citim sa jak keby som tyzden nespala...
lia, my co sme dobre varili ??? ja nic, vari manzel masko na prirodno a zemiaciky 😉 vikendy su jeho, ja potom upratujem kuchynu, ale aspon som dobre napapana 😉
upratujes kuchynu po manzelovi??tak to z celeho srdca zboznujem,niekedy aj za tyzden najdem vselijake prskance 😖 ,ale v ten den mi obedik dobre padne 😀 .my sme mali segedyn,ale ten som uz varila vo stvrtok vecer 😀 .vobec sa mi teraz nechce varit 🙄
mame ist k mojej mamine odniest nejake veci, potom k svokre na navstevu a pre druhe auto do mesta... takze lietat a vecer ideme ku kamaratom na navstevu, ale byvaju blizko, tak aspon to... ale predtym tam musim niekde este zrealizovat ten slofik, aspon na hodinku 😀
no to ano, inak takto vyzera vacsina nasich vykendov. buduci vikend sme doma, ale ten dalsi ideme taka veeelka partia z celeho slovenska ku kamaratovi na chalupu, tak se tesiiim 🙂 , len by sa mi dokelu lahsie slo, keby som uz mala pracu... som uz z toho na nervy, fnuk 😢
tak to bude super akcoska 😉 ,zavidim,aj ja to mam rada,len teraz sa mi s nikym nechce stretavat 😖 .aj dnes tam urcite budem najtrezvejsia a vies ako to je??pre vsetkych budem ta najcudnejsia 😖 .
to ti verim mixi,skusime nieco vymysliet,dnes mi ta kamoska volala,ale maju krstiny a asi sa stretneme v pondelok.
dakujem, si poklad 😉 😉 😉
s tym stretavanim ti to verim, ja nikdy nepijem a preto som pre ostatnych divna stale a tazko to par ludi prekusavalo, ale myslim, ze uz si pomaly zvykaju 😀 ja posledne obdobie tiez nemyslim na nic ine iba na mimi a potom som vzdy a vsade, ako v polosne...
v polosne 😀 presne si to vystihla 😀 .ale ja si z toho hlavu nerobim,ked budem unavena,pojdem domov.a hotovo.

da sa 😉 zacala som stimulovat pred dalsim IUI, v pondelok idem na kontrolu ako rastu folikuly 😵 a podla toho potom budem vediet termin.