Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
pipka ja som pre prvým tehu tiež brala hormóny asi rok a pribrala som z nich 19 kíl bola som ako malý slon z 55 na 74 tak ma poslali na vyšetrenie do ľubochne a tam hormóny zakázali a vraveli že musím schudúť lebo je maternica veľmi obalená tukom a dali mi na to schudnutie 4 mesiace aj sa mi to podarilo a naozaj som aj potom otehotnela
idem aj ja,musim ist kuknut na 2 hodky do prace,tak neskor dufam ked nakuknem tak tu budete ☹
na nasej svadbe bolo 60 ludi, co sa mi zdalo vela, ale za to mohol moj otec, je zo 7mich deti a dost si zakladal na tom, aby boli na svadbe jeho jedinej dcery... 😖 manzel tam chcel mat zase vela kamaratov, ale nakoniec som ho presvedcila, aby ich bolo menej, lebo svadba bola v Poprade a musel by im platit hotel, co nie je tiez lacne... 🙄 🙄 🙄 ale svadobnu cestu sme este nemali... 😔 😖 😢
pipi, ty uz teraz tatina odsuvas na druhu kolaj a to este ani nie je tvoj, tak si davaj pozor, aby ti este neusiel... 😀 😀
ninus, tak u mna to nie je take tragicke, mam 73, ale pri mojej vyske 178 to nie je vraj take hrozne. Moj doky ma vzdy ukludni, ze nachape moje komplexy 😀 ze som este asi nevidela obeznu zenu, ale on vraj ma s cim porovnavat 😅 😵 😨
ajus chran ho boh 😀 😀 😀 ale nie, my sme sa dohodli uz davno, ze jeden den v tyzdni budem mat pre seba, ale chcela som zacat chodit na anglinu 😵
pipi, tak anglina aj plavanie v jeden den, ved to stihas, budes superzena... 😀 😀 😀
lia, ahoj, prichadzas, ked jul aj pipi odchadzaju... 😒 ale uz sme ta spominali, ze chybas uz len ty... 😉
pipi sa zajtra chysta na svoj velky den... 😵 😵
co ty?
ninka, nie nemama, ale mozem par fotiek oskenovat, ale albumik si spravim, az bude na to dovod, tehulkovsky... 😵 😵 😵
ninka, mala som vlasy biele ako sneh, moja kadernicka to vtedy nezvladla, bola som ako barbina... 😠
manzel ziarli na pocitac, vraj sa mu venujem malo... 😅 😅 😅 vraj ak od pocitaca neodidem, tak odide on... 😀 😀 😀 asi si dam pauzu... 😒
ani mne môj svadobný deň veľmi čo sa týka vlasov nevyšiel ale čo už ja som si to predstavovala úplne inač ale čo už

hej,Vilko bude kocikovat okolo plavarni a Ty budes makat v bazene 😀